Home»Film»Rolling Stone piše: Ezra Miler na farmi punoj oružja drži maloletnu decu i njihovu majku, svi se plaše najgoreg scenarija…

Rolling Stone piše: Ezra Miler na farmi punoj oružja drži maloletnu decu i njihovu majku, svi se plaše najgoreg scenarija…

4
Shares
Pinterest Google+
Ezra Miler - Justice League, promo
Ezra Miler – Justice League, promo

Američki glumac Ezra Miler navodno na farmi u Vermontu, zatrpanoj vatrenim oružjem, municijom i marihuanom, drži troje maloletne dece i njihovu majku. Više izvora uključujući i oca dece potvrdilo je ove navode, piše Rolling Stone.

Dva izvora izrazila su zabrinutost za bezbednost dece, uzrasta od jedne do pet godina, navodeći da su puške bez ikakvog nadzora razbacane po kući, koja se nalazi na prostranom imanju u Stamfordu, prenosi Page Six.

Rolling Stone tvrdi da su pregledani snimci iz aprila na kojima se nazire da je po dnevnoj sobi razbacano najmanje osam komada oružja-pušaka i pištolja uz napomenu da je pojedino oružje čak bilo naslonjeno na plišane životinje.

Jedan izvor je dodao da je jednogodišnjakinja jednom podigla metak i stavila ga u usta.

MUNJEVITO POSTAO ZVEZDA, PA JOŠ BRŽE DOBIO OTKAZ… NOVI FILMSKI FLASH JE OZBILJNO PROBLEMATIČAN MOMAK

Pored toga, oba izvora navode da postoji česta i velika upotreba marihuane pred decom. Prema pisanju Rolling Stonea, na Milerovom imanju postoji velika farma kanabisa, koja nije među 25 licenciranih uzgajivača u državi.

Dvadesetpetogodišnja žena i njena deca žive na imanju zvezde “Perks of Being a Vallflover“ od sredine aprila, nakon što su se njih dvoje upoznali mesec dana ranije u Hilu, na Havajima.

Međutim, majka insistira da ona i njena deca nisu u opasnosti. Rekla je agenciji da joj je Miler pomogao da pobegne od navodno “nasilnog bivšeg partnera” i pružio joj “bezbedno okruženje za njeno troje maloletne dece”.

Majka je prošlog maja na Havajima podnela tužbu protiv oca svoje dece za porodično zlostavljanje, ali je slučaj odbačen jer se oba roditelja nisu pojavila na sudu. Otac negira sve optužbe. Sudija je u oktobru 2021. sve stavio na čekanje, a onda je on tužio bivšu partnerku jer je sa decom napustila zemlju. Proces je u toku.

Otac dece tvrdi da je Miler, koji se deklariše kao nebirana osoba, odvezao ženu i troje mališana u svoj dom u Vermontu bez njegovog znanja. Rekao je za Rolling Stone da od tada ne može da se viđa ili razgovara sa svojom decom.

– Imam loš osećaj u stomaku. Želim da idem po svoju decu, ona su mi sve – poručio je.

Sredinom maja kontaktirao je Odeljenje za decu i porodice u Vermontu (DCF) i lokalnu policiju kako bi izvršili proveru zdravlja njegove dece.

Socijalni radnik je navodno posetio Milerovu farmu 16. maja i obavestio oca da njegova deca “izgledaju dobro“. Ova priča je poslednja od više uznemirujućih situacija u koje je Miler upleten ove godine.

Ranije ovog meseca, zabrinuti roditelji 18-godišnjaka iz Severne Dakote optužili su zvezdu “Justice League” da je psihološki manipulisala njihovim detetom, što je tinejdžer odlučno negirao. 

Tu je i slučaj roditelja iz Masačusetsa koji su optužili Milera da se neprimereno ponaša prema njihovom 12-godišnjem detetu.

Prema pisanju Daily beast, glumcu je zabranjeno da prilazi roditeljima i detetu “bez prethodne najave jer je sud utvrdio da postoji velika verovatnoća neposredne opasnosti od uznemiravanja“.

GLUMICA OSUĐENA NA TRI GODINE ZATVORA… U ZLOGLASNOJ SEKTI NXIVM DEVOJKE PRETVARALA U SEKSUALNE ROBINJE

Miler je takođe više puta hapšen na Havajima – najpre zbog nereda i uznemiravanja, a zatim zbog napada drugog stepena – u martu i aprilu, respektivno. Glumac je bio umešan u još jednu kontroverzu 2022. godine kada se pojavio video na kojem se vidi kako guši obožavaoca u baru u Rejkjaviku na Islandu.

Page Six kontaktirao je Milera za komentar, ali se on nije oglašavao.

Previous post

HL INTERVJU - MARKO LOUIS: Okružite se muzikom, dragim ljudima i pravim prijateljima... to je jedini spas od loših vesti kojima nas bombarduju

Next post

Kako je Maks postao besan... U Australiji se privodi kraju snimanje prequela "Mad Maxa", ali nema Šarliz Teron

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *