Fanovi su na ovo čekali 6 godina… Adel konačno objavila novi album “30”

0
412
Oglasi
Adel/ Photo: Simon Emmett (promo, Menart)
Adel/ Photo: Simon Emmett (promo, Menart)

Novi album, “30”, svetski poznate muzičke zvezde Adel, konačno je objavljen i postavljen na sve digitalne platforme.

Novo izdanje najavio je singl “Easy On Me” koji se ustoličio na prvom mestu Billboard Hot 100 liste singlova, a postavio je i nove rekorde u strimingu, pregledima i radio emitovanju širom sveta.

Njen američki TV specijal “Adele One Night Only” , tokom koga je premijerno izvela još nekoliko novih numera – “I Drink Wine”, “Hold On” i “Love Is A Game” najgledaniji je šou na američkoj televiziji ove godine.

Muzički kritičari koji su imali prilike da čuju “30” jednoglasni su da je u pitanju do sada najkompletniji album pevačice, a magazin Rolling Stone joj je dao maksimalnih pet zvezdica uz opasku da “Adel nikada nije zvučala moćnije i da je ovo definitivno njen najbolji album do sada”.

Variety se slaže i opisuje “30” kao “bogatiju i kompletniju kolekciju pesama od svih njenih dosadašnjih”, a  Clash je album nazvao “personalnim i umetničkim trijumfom pevačice”.

“30” je dostupan u digitalnom i fizičkom obliku (CD, vinili i kaseta). U Srbiji CD i vinil “30” (Menart) će biti u prodaji od 30. novembra.

Adel/ Photo: Simon Emmett (promo, Menart)
Adel/ Photo: Simon Emmett (promo, Menart)

Album “30”, lista pesama:
Strangers By Nature
Easy On Me
My Little Love
Can I Get It
I Drink Wine
All Night Parking (with Erroll Garner) Interlude
Woman Like Me
Hold On
To Be Loved
Love Is A Game

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime