Džim Keri se na totalno bizaran način oprostio od fanova na Twitteru

0
338
Džim Keri/Photo: screenshot
Oglasi

Nakon što je Ilon Mask preuzeo Twitter i pokrenuo mnoge polemike, ljudi masovno napuštaju ovu platformu, a među njima je i Džim Keri, koji se na bizaran način oprostio od fanova.

Kako je Džim Keri postao fan Pantere i zašto misli da Nirvana ima “najpotcenjeniju” pesmu na svetu…

U svojoj najnovijoj i po svemu sudeći poslednjoj objavi na Twitteru, glumac je podelio bizarnu animaciju uz natpis:

“Napuštam Tviter, ali evo jedne animacije koju sam napravio sa svojim prijateljem. Zasnovana je na mojoj slici ludog starog svetioničara, koji stoji nag u oluji, doziva svoje anđele i sija svojom lampom kako bi nas vodio kroz podmuklu noć. Sve vas mnogo volim”.

DOĐAVOLA, NEĆU VIŠE DA BUDEM TAJ LIK… Džim Keri objasnio depresiju na jedan od najboljih načina koji smo ikada čuli

Video prikazuje svetionik u oluji, a u pozadini svira irska muzika. Odjednom se pojavljuje crvenokosi čovek, potpuno nag, i počinje da peva o anđelima koji “svetlošću ispunjavaju mesto” i “vode ih kroz oluju” u mračnoj noći, čvrsto “držeći šavove na njihovim jedrima”.

“Upaliću svoju lampu. Do zore. Slatki anđeli me čuju kako se molim”, peva crvenokosi čovek, pre nego što grom udari u svetionik i počne da se smeje, ostavljajući zapanjene posmatrače u tišini.

Korisnici Twittera imaju podeljeno mišljenje o glumčevom bizarnom oproštaju. Neki tvrde da je to remek-delo, a drugi ga nazivaju ludim.

Nedostajaćeš mi ti i tvoja neverovatna umetnička dela koja su me nasmejala i sačuvala zdrav razum! Hvala ti”, napisao je jedan tviteraš, dok je drugi dodao: “Nemoj da ideš, Džimi! Još uvek možemo da se zabavljamo.”,

HL/Izvor: index.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime