Koncert više, manje akustičan… Mile Kekin trio 9. decembra u zemunskom klubu Fest

0
337
Hladno pivo, OK Fest 2021/Photo: AleX
Oglasi

Mile Kekin trio nastupiće u petak, 9.decembra od 21:00 čas u zemunskom klubu Fest.

Kekinom u Fest svojim triom koji pored njega čine još i multiintrumentalisti Mark Mrakovčić na akustičnoj gitari i perkusijama i Danko Krznarić na klavijaturama i električnoj gitari.

Mile Kekin za Headliner.rs o sudbini Hladnog Piva: Nije sve tako sivo, ali ne želim više da bežim od sebe…

– Mile Kekin Trio je poluakustični sastav sa kojim izvodim pesme iz svih perioda mog  tridesetogodišnjeg autorskog rada. Publika će imati prilku da čuje pesme Hladnog piva kao i sa mojih samostalnih albuma ali i neke kompozicije koje će se naći na mom sledećem albumu – kazaao je Kekin i dodao:
– Namera mi je da u manjim prostorima, u opuštenoj atmosferi sa manje decibela zabavim publiku ne samo svirkom već pogledom iza kulisa poznatih pesama, za one koje zanima zašto baš Njeno ime provlačim kroz rime, zašto baš Reno 4,  a ne recimo Mercedes ili Zastava 101 ili zašto sam napisao pesmu za Malu a ne za malog.

Savršenost je dosadna… Mile Kekin pesmoslikovnicom “Mala” najavio novi solo album

Mile je nedavno je predstavio prvi video singl “Mala” kao najavu novog albuma koji trenutno priprema, a za koji je planirano da bude objavljen na proleće 2023. godine.

Hladno pivo (Moto Fest, Banjaluka)/ Photo: AleX

Frontmen benda Hladno pivo (koje je na neodređeno vreme prestalo sa radom), započeo je novo poglavlje u samostalnoj karijeri pesmom i slikovnicom koja je inspirisana njegovom desetogodišnjom ćerkom.

Kekin kaže da je poruka pesme “Mala” da je “savršenost ne samo lažna nego i dosadna”.

– Voleo bih da ova pesma, bilo kroz slikovnicu, bilo kroz stihove dopre do klinki i klinaca, koji su danas, puno više nego u moje vreme Pipi Duge Čarape, kroz društvene mreže, aplikacije i filtere lepote izložene pritisku da moraju u svakom trenutku izgledati savršeno – rekao je muzičar.

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime