Džejms Makartni i Šon Ono Lenon snmili prvu zajedničku pesmu…

0
1329
Šon Ono Lenon i Džejms Makartni/Photo: @JamesMcCartney_
Oglasi

Džejms Makartni, sin Pola Makartnija, objavio je novu pesmu pod nazivom “Primrose Hill”, koju je napisao zajedno sa Šonom Ono Lenonom, sinom Džona Lenona i Joko Ono.

“Danas sam veoma uzbuđen da podelim svoju najnoviju pesmu koju je napisao moj dobar prijatelj [Šon Ono Lenon]“, napisao je mlađi Makartni na društvenim mrežama.

“Sa objavljivanjem ove pesme, osećam se kao da se zaista krećemo i tako sam uzbuđen što ću nastaviti da delim muziku sa vama”.

“Imao sam viziju kao dete u Škotskoj, jednog divnog letnjeg dana”, objasnio je on o numeri u prethodnoj objavi na društvenim mrežama. “Prepustivši se, u mislima sam video svoju pravu ljubav i spasioca. ‘Primrose Hill’ je o tome da se bacim na posao i pronađem ovu osobu”.

Makartni je takođe otvorio svojevrsno takmičenje u vezi sa muzičkim spotom za “Primrose Hill“. Konkurs je otvoren za parove svih uzrasta i poslati video “mora da uhvati suštinu ljubavi i romantike dok prikazuje lepotu omiljene romantične lokacije para“.

Luda ideja Šona Lenona: Želim da Ema Stoun glumi mog tatu Džona u filmu o Beatlesima, a ja ću mamu…

Makartni je u februaru objavio singl pod nazivom “Beautiful” – njegovo prvo izdanje od 2016. – a Lenon je takođe objavio novu muziku u februaru u obliku ploče “Asterisms”, svog četvrtog solo albuma.

Poslušajte “Primrose Hill”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime