Moram pitati Igora i 11 Minuta 17. aprila u Zappa Bazi

0
145
Moram pitati Igora/ Photo: Promo
Oglasi

Bendovi Moram pitati Igora i 11 Minuta nastupiće na zajedničkom koncertu u sredu, 17. aprila u 21:00 čas u Zappa Bazi.

Photo: Promo

Bend Moram pitati Igora nastao je kao revival srednjoškolske sobne atrakcije iz devedesetih za dvojac Zoran Injac – Igor Burić, koji je svoje pesme pisao, svirao i snimao, ne baš uvek tim redom, kao svojevrsne mix tapes.

Godine 2020. bendu se priključio Nebojša Arsić (gitara)). Dušan Nakić počeo je da svira bubnjeve kada je Moram pitati Igora već imao snimljen prvi EP “Elementarna logika” (2021).

Nešto kasnije bendu se pridružila i Dina Đilas kao vokal i klavijaturistkinja.

11 minuta/ Photo: Svetozar Jurišić

11 Minuta je rok bend koji čine: Marko Jojić (vokal), Filip Tomić (gitara), Milan Krklješ (bas gitara) i Svetozar Jurišić (bubnjevi).

Agresivna i energična svirka glavni je pečat ovog sastava. Kao demo bend učestvovali su na brojnim festivalima (Bunt rok festival, Demo 202…) i uvek su mamili pozitivne reakcije, kako od publike tako i od žirija.

Godine 2016. bend je objavio prvi EP sa pet pesama pod nazivom “Sovjet danguba”. U novembru 2022. godine započo je snimanje albuma “Aplauzi”.

Moram pitati Igora/ Photo: Promo

Ulaznice se mogu kupiti u Zappa Baru (Kralja Petra 41) po ceni od 400 dinara, a na dan nastupa kao i na ulazu Zappa Bazu cena će da iznosi 500 dinara.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime