Drake singlom “Slime You Out” najavio osmi studijski album

0
253
Drake_Press Photo_credit Universal Music Serbia
Oglasi

Jedan od najuticajnijih hip-hop umetnika današnjice, Drake, iznenadio je fanove novim singlom pod nazivom “Slime You Out”.

Na numeri mu se pridružuje R&B zvezda SZA, koja je svojim eteričnim vokalima dala pesmi poseban pečat.

Drake na nastupu u Las Vegasu obožavaocu poklonio 50.000 dolara…

Kolaboracija dvoje muzičara bila je dugo iščekivana od strane obožavalaca zahvaljujući glasinama da je dvojac bio u romantičnom odnosu, a umetnici su se u numeri upravo takvom tematikom lirički poigrali. Pesma predstavlja prvi singl sa reperovog predstojećeg osmog studijskog izdanja pod nazivom “For All the Dogs”, čiji se izlazak očekuje 6. oktobra.

Drake_Press Photo_credit Universal Music Serbia

Prethodne godine Drake je fanovima poklonio dva velika projekta, studijsko izdanje “Honestly, Nevermind”, kao i zajednički album pod nazivom “Her Loss” na kome mu se pridružio 21 Savage.

Drake i 21 Savage objavili zajednički album “Her Loss”

Novi album stiže u punom jeku njihove severnoameričke turneje It’s All a Blur, koja je započeta u junu ove godine, a kako bi ga predstavio publici u planirano vreme, Drake je nedavno saopštio fanovima putem svog Instragram naloga da će neki od nastupa biti odloženi.

Singl “Slime You Out” već uveliko osvaja značajne pozicije na muzičkim top listama globalno, a kako su obožavaoci navikli na mnoga iznenađenja od Drakea, nestrpljivo iščekuju da saznaju šta je to hip-hop legenda ovaj put spremila.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime