Miki Radojević, frontmen legendarnih bendova Six Pack i Čovek bez sluha objavio prvi solo album “Na kraju skitanja”

0
340
Miki Radojević: Photo Nemanja Nešković Neško
Oglasi

Frontmen legendarnih bendova Six Pack i Čovek bez sluha, Miki Radojević, je nakon višedecenijskog aktivnog prisustva na srpskoj i regionalnoj rok sceni, objavio prvi solo album pod nazivom “Na kraju skitanja” u izdanju Mascoma.

Najskuplja srpska reč… “Izvini” je naslov novog singla i spota Mikija Radojevića

Singlom “Izvini” Radojević je pre dve godine najavio izdanje čiji će sadržaj prvenstveno biti posveta prerano preminulom pank saborcu Mikici Zdravkoviću, ali će predstavljati i lični osvrt na turbulentan životni period.

Miki nas svojim pesmama podseća na principe pravednog života i na stvari koje nas čine ljudskim bićima.

– Moj prvi solo album je prilika da otkrijete sve četiri moje dimenzije: svetlu i tamnu, grubu i nežnu. Album je skup pesama mahom nastalih za vreme lokdauna i pandemije, s dodatkom singlova koji do sada nisu bili zvanično objavljeni – izjavio je autor.

Miki Radojević_vinil Na kraju skitanja

Upravo zbog toga je ovo izdanje svojevrstan presedan u karijeri ovog muzičara jer je suštinski drugačije od svega što je do sada radio.

– Sve pesme sam napisao, otpevao i odsvirao sam. Spajao sam nespojivo kao što su pank, klasična muzika, disko pa čak i hip hop. Mislim da ga to čini jedinstvenim, ne samo kod nas već i na celom svetu – zaključuje Miki.

Miki Radojević: Photo Nemanja Nešković Neško

Digitalna verzija singla sadrži bonus pesmu “Bot” u kojoj Miki, vodeći neku vrstu unutrašnjeg dijaloga, kritikuje zatrovanost javnog prostora.

Album “Na kraju skitanja” je objavljen digitalno i na vinilu će biti dostupan od srede, 20. septembra, a već sada se može poručiti po povlašćenoj ceni uz besplatnu dostavu putem sajta mascom.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime