Da vežbamo za Amerikanu… Pred koncert u Beogradu Manntra predstavila i drugi singl sa albuma “Live in Leipzig”

0
173
Manntra/Photo: press promo
Oglasi

“Ori Ori“ je drugi singl kojim je hrvatski goth metal bend Manntra najavio album “Live in Leipzig” koje biti objaviti 15. marta.

“Et In Peccatum “… Manntra objavila prvi singl sa predstojećeg live albuma

Album koji nosi Manntrinu sirovu snagu i naelektrisanu energiju snimljen je u Täubchenthalu u Leipzigu. Ovo izdanje sažima pet godina neumoljive strasti i muziciranja benda, a pulsirajući ritmovi donose nezaboravan nastup koji govori o snazi i neporecivo glasnom i energičnom duhu benda.

Manntra/ Photo: Promo

Inače, “Ori Ori“ omiljena je himna fanova koja još više sija u ovom izvođenju uživo. Energija koja se može osetiti na Manntrinim koncertima, fanatična reakcija publike kao i energičan, dinamičan i glasan nastup benda podižu ovaj live singl na jedan viši nivo.

Manntra stiže u Beograd… Hrvatski goth metal bend 14. aprila u Amerikani

– “Ori Ori” je drugi singl sa našeg prvog live albuma nazvanog “Live In Leipzig”. Na neki način, taj live album predstavlja uvertiru u turneju koja počinje u martu, a kulminiraće 14. aprila koncertom u Domu omladine Beograda– najavili su iz benda i dodali:
– Mi smo sretni kada vidimo kako publika reaguje na koncertima. Uvek su glasniji barem za 1 decibel od publike benda koji nastupa pre ili nakon nas.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime