“Et In Peccatum “… Manntra objavila prvi singl sa predstojećeg live albuma

0
139
Manntra/Photo: press promo
Oglasi

“Et In Peccatum” prvi je singl sa Manntrinog predstojećeg live izdanja “Live in Leipzig“ koje će bend objaviti 15. marta.

Nastup nabijen eksplozivnom Manntrinom energijom, elementima istarskog folklora i tradicije u “braku” sa metalom, nedeljama je ranije bio rasprodat, a koncertni video i album snimljeni su krajem septembra prošle godine.

Manntra/Photo: Franz Schepers

Bend je tada bio na međunarodnoj festivalskoj turneji na kojoj je promovisao album “War Of The Heathens”.

Manntra je za prvi singl sa live albuma odabrala “Et In Peccatum“ – intenzivnu i moćnu pesmu koja sažima vatrenu strast benda besprekorno spajajući folk metal vibracije sa očaravajućim latino refrenom. Live izdanje nadovezuje se i na uspešan prošlogodišnji hit u studijskoj varijanti.

Manntra stiže u Beograd… Hrvatski goth metal bend 14. aprila u Amerikani

Valja naglasiti da je ovaj album završio i među top 50 nemačkih albuma koji obuhvataju stranu i domaću prodaju po svim žanrovima, što potvrđuje njihov status u svetu metala.

Bend se nedavno vratio sa velike evropske turneje, a ukupno je 30.000 fanova uživalo u fuziji žanrova koji neumorno nosi Manntra.

Najavljeno je još trinaest koncerata nove turneje na koju Manntra kreće već sredinom marta a koncertna kulminacija dogodiće se u Zagrebu 13. aprila i dan kasnije, 14. aprila kada će bend sa nastupiti u Amerikani Doma omladine Beograda.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime