U čast legendama roka… Symphonika on the Rock 14. maja u MTS dvorani

0
159
Symphonika on the Rock/ Photo: Simone Di Luca
Oglasi

Italijanski spektakl “Symphonika on the Rock“, prvi put će da nastupi u Beogradu 14. maja u MTS dvorani.

Hitove legendarnih rock grupa Queen, Rolling Stones, Pink Floyd, AC/DC, Scorpions, Guns` N Roses, Led Zeppelin, Deep Purple, Beatles, Europ… izvešće simfonijski orkestar uz rock bend.

Tokom koncerta smenjivaće se pevači i posebni gosti koji će na najbolji način dočarati snagu bezvremenskih hitova čija će zvučna snaga i emotivni naboj biti obogaćeni impresivnom scenografijom, light show-om, laserima i video projekcijama, a pevači i bend će biti kostimirani što će dodatno stvoriti utisak da nastupaju muzičke legende lično.

– Danas su stari svetski hitovi još uvek najslušaniji na muzičkim platformama, baš kao što su i grupe iz 60-ih, 70-ih i 80-ih godina još uvek najpopularnije među starijim i mlađim generacijama. Naša misija je da ponudimo nezaboravne koncerte koji daju novu formu najvećim rock klasicima, u predstavi koja oduševljava i privlači publiku svih uzrasta – kazali su kreatori projekta.

Prodaja ulaznica za Symphonika on the Rock počinje u ponedeljak 12. februara od 11:00 časova na online platformama efinity.rs i mtsdvorana.rs , kao i na blagajni MTS dvorane, a cena zavisi od sektora sedenja i kreće se od 3.600 do 4.900 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime