Brus Dikinson: Stvarno ne razumem muziku kakvu pravi Drejk…

0
593
Oglasi
Iron Maiden/ Photo: Promo
Iron Maiden/ Photo: Promo

Pevač grupe Iron Maiden Brus Dikinson priznao je da ne “razume to što stvara” Drejk, nakon što se našao s njim odnosno njegovim novim albumom u trci za prvo mesto najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji.

Sedamnaesti album Irona Maiden, “Senjutsu” ušao je u duel s Drejkovim albumom “Certified Lover Boy” u borbi za prvo mjesto za najprodavaniji album u septembru u Velikoj Britaniji.

PARAĆINSKIM PENZIONERIMA BESPLATAN PREVOZ NA KONCERT GRUPE IRON MAIDEN U BEOGRADU…

Uprkos činjenici što je album grupe Iron Maiden vodio tokom meseca i izgledalo je da će ostati na prvoj poziciji najprodavanijih, Drejkov album “Certified Lover Boy” zauzeo je prvu poziciju s prodatih 46.000 primeraka, što je svega 1.200 primeraka više od albuma grupe Iron Maiden.

U intervjuu za Yahoo, pevač grupe Iron Maiden je prokomentarisao ovu činjenicu:

– Ne razumem šta to on zapravo radi. Kada sam razmislio kakvu to on muziku stvara shvatio sam da je muzika koju mi stvaramo muzika koju stvara gomila starih kretena koji ne čine ustupke vremenu u kojem živimo. Ljudi nam kažu da smo dinosaurusi na šta mi odgovaramo da jesmo i da nas nema previše. To smo mi, to je ono što radimo.

RAZUM JE POBEDIO… ŠKOLSKI ODBOR ODLUČIO: DIREKTORKA KOJA VOLI IRON MAIDEN OSTAJE NA POSLU

Dikinson je ispričao i zašto smatra da su njihovi fanovi kao “stara šperploča”:

– Naša je publika rasla zajedno s nama. Svake godine samo dodate novi sloj i sto postaje sve veći i veći. Organski smo rasli, a ne putem društvenih mreža ili bilo čega od toga. Rasli smo izlazeći i radeći to pred ljudima.

Iako nije završio na prvom mestu najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji album grupe Iron Maiden “Senjutsu” je album koji je ostvario najbolju poziciju u SAD gde su dogurali do trećeg mesta najprodavanijih albuma. Njihova prethodna dva albuma, “The Book of Souls” i “The Final Frontier” su stigla do četvrtog mesta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime