Britani Marfi nije morala da umre… Majka njenog muža konačno otkrila šta se dešavalo dan pre smrti mlade glumice

0
915
Oglasi
Britani Marfi/Photo: screenshot
Britani Marfi/Photo: screenshot

Samo dan pre nego što je glumica Britani Marfi iznenada preminula 2009. godine, zatražila je medicinsku pomoć od Linde, majke supruga Simona Monjaka, otkriveno je u novom dokumentarcu o glumici.

Linda Monjak pojavila se u “What Happened, Brittany Murphy?”, dokumentarnom filmu HBO, koji je juče imao premijeru drugog dela.

Pridružio joj se njen drugi sin i Simonov brat, Džejms Monjak, dok je pričala o tužnim poslednjim trenucima sa snajom.

Ona se setila razgovora sa Britani kada ju je poslednji put videla, prilikom čega joj je glumica rekla da “nije mogla da se popne uz stepenice”.

Prema Lindinim rečima, Britani ju je pitala: “Imam problema sa disanjem. Dok se penjem uz stepenice, i kada stignem do kraja, ne mogu da dišem. Misliš li da umirem?”.

Linda je navodno odgovorila: “Naravno da ne umireš, ali moraš da odeš kod lekara”.

Engleskinja je otkrila da je to bio poslednji put da je ikada razgovarala sa snajom, a sledećeg dana dobila je “mučan telefonski poziv” od Simona.

Najveća prava misterija Holivuda… Kako je (i još važnije zašto) Britani Marfi umrla sa samo 32

Britani je preminula sa samo 32 godine u domu u Los Anđelesu, u decembru 2009. godine.

Zvanično je saopšteno da je uzrok njene smrti upalu pluća, anemija i intoksikacija lekovima.

Samo nekoliko meseci kasnije, Simon je takođe preminuo od sličnih simptoma – ostavljajući obožavaoce da traže odgovore do današnjeg dana šta se zaista dogodilo Britani.

Doktorka Liza Šejnin koja je radila autopsiju u dokumentarcu je otkrila da su njeni testovi pokazali da bi glumica “imala priliku” da preživi da ju je suprug Simon ranije odveo u bolnicu.

I Simon i glumičina majka Šaron, nakon smrti su rekle da je Britani bila bolesna nedeljama ranije, iako niko nikada ništa nije preduzeo po tom pitanju.

Doktorka Šejnin je rekla da je obdukcija pokazala da je Britani bila “vrlo anemična osoba” i da je u vreme svoje smrti bolovala od “teške upale pluća”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime