Beogradski delta bluz… Ice Cream Man objavio spot za “Powerful Man”

0
268
Oglasi
Ice Cream Man/ Photo: Promo (Wood)
Ice Cream Man/ Photo: Promo (Wood)

Ice Cream Man umetničko je ime Milomira Lukovića iz Arilja. Kao nekadašnji gitarista i frontmen benda Long Noses, imao je priliku da nastupa s velikanima domaće i svetske muzičke scene: Otis Taylor, Vlatko Stefanovski, Vasil Hadžimanov…

Sa svojim solo projektom učestvovao je na festivalu Arlem, Jazz & Blues Festivalu u Kikindi, nastupao širom Srbije i osvojio prvu nagradu za autorski rad i izvođenje na festivalu Gašini Akordi.

Naštimovan prema sopstvenim standardima, Ice Cream Man kao one man band svirkom parira bilo kojem velikom i bučnom bendu.

Osim što peva, svira bendžo, akustičnu i električnu gitaru, cigar box gitaru, usnu harmoniku, perkusije: bas bubanj, doboš, kahon, stomp boks i haj het sa dairom.

Donosi nam stari zvuk delta bluza, ogoljen na potpuno moderan način i sveden na svoje osnove – miks sirovog bluza, kantrija i starinskog folka potpaljen zvucima usne harmonike.

Njegov drugi album, pod nazivom “On The Shoot”, uskoro će biti objavljen za Metropolis Music, objavljeni singl “Powerful Man”, propraćen spotom, najavljuje novo izdanje.

Na albumu se kao specijalni gosti pojavljuju Žika Jelić i Pera Joe, a tu je i ostatak postave: Miloš Ristivojević, Srđan Stojanović, Hana Vučićević, Marina Milojević, Mirko Tomić i Boris Eftovski.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime