Barbra Strejsend je 3 godine ćutala… a sada je otkrila šta stvarno misli o rimejku filma “Zvezda je rođena” sa Lejdi Gagom i Bredlijem Kuperom

0
582
Oglasi
a Star Is Born 1976. promo
a Star Is Born 1976. promo

Barbra Strejsend kritikovala je film “Zvezda je rođena” (A Star Is Born) iz 2018. sa Lejdi Gagom i Bredlijem Kuperom.  79-godišnja pevačica i glumica je u nedeljnoj epizodi australijske TV emisije “The Sunday Project” rekla da misli da je film “pogrešna ideja”.

Mnogo toga znate o filmu “Zvezda je rođena”, ali ovo možda ipak ne…

Strejsend, koja je glumila u verziji filma “Zvezda je rođena” iz 1976. zajedno sa Krisom Kristofersonom, rekla je da je želela da u glavnim ulogama vidi Vila Smita i Bijonse, a ne Lejdi Gagu i Bredlija Kupera.

– U početku, kada sam čula da će se to snimati, glavne uloge je trebalo da igraju Vil Smit i Bijonse i pomislila sam da je to zanimljivo – rekla je Barbra Strejsend i dodala:

– Stvarno ga učinite drugačijim, drugačijom muzikom, integrisanim glumcima, mislila sam da je to sjajna ideja. Pa sam se iznenadila kada sam videla koliko je ovo slično verziji koju sam uradila 1976. godine – rekla je Strejsend.

Ipak, ona navodi da se “ne može raspravljati sa uspehom” nakon što je film “Zvezda je rođena” iz 2018. godine zaradio 436 miliona dolara širom sveta, a pesma filma “Shallow” osvojila Oskara, prenosi Daily Mail.

Inače, film “Zvezda je rođenda” je prvobitno snimljen 1937. godine, sa Dženet Gejnor i Frederikom Marčom u glavnim ulogama, a zatim je urađen rimejk sa Džudi Garland i Džejmsom Mejsonom 1954. godine.

HL/Izvor: telegraf.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime