Koji ti je… đavo, šefe? Kad Bredli Kuper režira, jedna stvar je strogo zabranjena…

0
263
Bredli Kuper, screenshot YouTube
Oglasi

Bredli Kuper se proslavio svojim odličnim ulogamaa, a u više navrata se našao i u rediteljskoj stolici. Glumac je nedavno razgovarao sa rediteljem Spajkom Lijem u intervjuu za Variety, u kojem je objasnio da ne dotvoljava stolice na svojim filmskim setovima zato što veruje da “uzrokuju opadanje nivoa energije”.

– Kad režiram, ne gledam plejbek. Nema stolica. Uvek sam mrzeo stolice na setovima, tvoja energija opada čim sedneš – rekao je Kuper dok je i sam sedeo na stolici, prenosi index.hr.

Večiti kandidat Bredli Kuper: Dodela filmskih nagrada je potpuno besmislena

Osim toga, pojasnio je da na filmskom setu nema jedinicu sa monitorom i ekranima preko koje reditelji prate snimanja, a Li se našalio da, kad bi on režirao film, Kuperu ne bi ispunio zahteve.

Posle Bredlijeve izjave ljudi su se počeli da se sprdaju na društvenim mrežama.

“Na svojim setovima ne dozvoljavam podove. Energija počne da mi opada čim dodirnem cement”, “Na svojim setovima ne dozvoljavam čak ni kamere. Sve se to može zamisliti u pozorištu uma. Ozbiljno, koji ti je đavo, Kuperu?”, neki su od komentara.

“Cancel” ludilo ne prestaje… Sad je “problem” što je prostetički nos Bredlija Kupera u “Maestru” – antisemitski

Drugi su istakli koliko je teško ljudima koji rade na setovima njegovih filmova.

“Izazivam ovog čoveka da stoji 14 sati dnevno, 5 dana u nedelji, mesec dana. Milioni radnika mogu da mu kažu šta osam sati neprekidnog stajanja dnevno čini nečijim leđima i stopalima. Činjenica da je ponosno terao svoje radnike da trpe ovo zlostavljanje učinila ga je negativcem u mojoj priči”, glasi jedan od komentara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime