Završeno glasanje fanova za Rock & Roll Hall of Fame, ali pobedniku to možda neće značiti ništa…

0
143
Dave Matthews Band, promo
Oglasi

Ovogodišnji članovi Kuće slavnih rokenrola biće imenovani uživo u muzičkom šou programu American Idol, 21. aprila.

Dobitnik za 2022. Lajonel Riči i domaćin Rajan Sikrest će proglasiti pobednike tokom nedeljne epizode, koja se emituje od 20 do 22:01. ET i 17-19:01 PT na kanalu ABC. .

Liam Galagher ima poruku za Rock & Roll Hall of Fame: Učinite mi uslugu i odj…te!

Lista nominovanih uključuje Meri Džej Blajdž, Maraju Keri, Šer, Dave Matthews Band, Eric B. & Rakim, Foreigner, Pitera Fremptona, Jane’s Addiction, Kool & the Gang, Lenija Krevica, Oasis, Šinjad O’Konor, Ozija Ozborna, Šade i A Tribe Called Quest.

O govoru Toma Morela na uvođenju RATM u R’n’R Hall of Fame svi pričaju: Svet menjaju obični, prosečni ljudi…

Ovogodišnje glasanje fanova završeno je, a rezultati će takođe biti objavljeni u American Idolu. U ažuriranju neposredno pre zatvaranja, ukupan broj glasova premašio je 4 miliona.

U tom momentu Dave Matthees Band je vodio sa više od 586,000; sledi Frempton (528.000); Foreigner (527.000) Ozborn (480.000); Šer (339.000); Krevic (310.000) i Cool & the Gang (286.000).

Hall of Fame votes

Pobeda na glasanju obožavalaca nije garancija za indukciju – to znači da se jedan glas dodaje ukupnom broju koji je umetnik dobio od oko 1.000 članova Kuće slavnih. Metjuz je, na primer, pobedio na glasanju 2020. i nije primljen.

Izvršni direktor RnR Hall of Fame progovorio o “ignorisanju” Iron Maidena

Godine 2023. on je filozofski prokomentarisao tu situaciju, rekavši:

– Ako postoji bilo kakav ishod koji bi mogao da bude bolji od stvarnog ulaska u Dvoranu – da ne kažem da ne postoji ništa bolje od ulaska u Rokenrol Kuću slavnih – ali ako je bilo šta bolje, to je da su fanovi velikom većinom glasali za tebe da uđeš, a da te i dalje nisu pustili. Mogu da živim sa tim.

3 minuta slave za zabranjenu pesmu… Pogledajte kako je Džimi Pejž odsvirao “Rumble” Linka Vraja na ceremoniji u R’N’R Hall of Fame

Ceremonija uvođenja 2024. će se prenositi preko Disney+ platforme, a na ABC će biti emitovana kasnije. Održaće se, naravno, u Klivlendu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime