Yungblud predstavio novi video singl “Breakdown“

0
55
Yungblud/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)
Oglasi

Yungblud objavio je novi video singl pod nazivom “Breakdown” kojim ohrabruje ljude da žive i raduju se životu uprkos teškim trenucima.

Numera u pop i hip-hop stilu nosi ozbiljnu liriku koja ima nameru da podigne svest o mentalnom zdravlju i suicidalnim mislima, ali na kraju donosi pozitivan zaključak i razloge za radost. Uz singl, objavljen je i spot u stilu kratkog filma čiju režiju potpisuje Kris Buš.

– Napisao sam ovu pesmu jer sam imao jednu od najtežih godina svog života. Konstantno se plašim činjenice da jako brzo idem ka dnu, a ceo život sam se osećao kao da nisam dovoljno dobar, koliko god imao motivacije da nastavim dalje. Uvek mi je bilo teško da se izborim sa svojim mrakom – svestan sam da ovo nije samo faza i zato konstantno tražim načine da se borim. Nekad je teško ustati iz kreveta, ispuniti svoje obaveze, mnogi od nas se osećaju beznačajno. Ova pesma je poruka koju šaljem samom sebi, da pokušam da postojim zajedno sa svojim nesigurnostima i mračnim stranama i uspem da se setim šta je stvarno vredno u životu jer ovaj svet je mnogo veći od mene samog. Setite se šta je ono pravo i važno – pomozite ljudima, budite dobri, pomozite svetu, pomozite sebi – poručio je Yungblud o temi koju obrađuje na novom izdanju.

Breakdown, cover artwork

Najnoviji singl dolazi samo nedelju dana posle koncerta koji je Yungblud održao u beogradskom Hangaru, gde je zajedno sa predgrupom Only The Poets napravio atmosferu za pamćenje.

Pored brojnih koncerata po Evropi i regionu, muzičar je aktivniji nego ikada i kada su nova izdanja u pitanju – godinu je započeo numerom “Abyss“, zatim je usledio hit “When We Die (Can We Still Get High?)“, a pevač je nedavno obradio i čuvenu numeru “I Was Made For Lovin’ You“ za potrebe filma “The Fall Guy“.

Umetnik će svoj status na muzičkoj sceni zacementirati i sopstvenim festivalom pod nazivom BLUDFEST, koji će se održati u Velikoj Britaniji 11. avgusta i okupiti brojna slavna imena iz industrije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime