Veliki koncert Bajage i Instruktora ipak se neće održati na Hipodromu… Nova lokacija je – Ušće

0
202
Bajaga i Instruktori, Belgrade Beer Fest 2022/ Photo: AleX
Oglasi

Najavljeni veliki koncert Bajage i Instruktora u Beogradu pod sloganom “Samo nam je ljubav potrebna”, povodom 40 godina postojanja benda, ipak se neće održati na Hipodromu.

Zakazan za subotu, 31. avgusta, “najveći koncert grupe do sada” održaće se u navedenom terminu, ali na novoj lokaciji – Ušću.

Bajaga i Instruktori “dodaju gas” pred najveći koncert u karijeri: Ovo se više neće ponoviti…

“Svesni smo da je ova promena neočekivana; odluka nije bila laka, ali smo je doneli iz nekoliko razloga, koje želimo da predočimo javnosti. Naša najveća želja je da ovaj koncert bude nezaboravno iskustvo i prilika za uživanje za našu vernu publiku, ali i najlepša muzička razglednica poslata iz Beograda. Stoga smo, sa puno pažnje i odgovornosti, uzeli u obzir naknadne informacije sa terena i sve aspekte koji bi to, na bilo koji način, mogli ugroziti ili dovesti do neke nepredviđene štete ili okolnosti koje je teško kontrolisati”, naveli su članovi benda u saopštenju.

Oni su naveli da su donošenju odluke prethodile detaljne konsultacije sa stručnim licima i relevantnim javnim službama i saradnicima.

“Svi konji, njih oko 200, morali bi zbog buke biti dislocirani sa beogradskog hipodroma i to na duži period, s obzirom na zahtevnu tehničku postavku i opsežne pripreme. Imajući sve navedeno u vidu, a sa željom da u svim segmentima zadržimo visoko postavljene produkcijske standarde za ovaj koncert, doneli smo odluku o promeni mesta održavanja koncerta. Verujemo da će nova, a svima dobro poznata koncertna lokacija na Ušću, uz savršenu scenu i vrhunski zvuk kakav je planiran od početka, pružiti jednako sjajno iskustvo za sve”, navodi se u saopštenju Bajage i Instruktora.

Bajaga: Svet se menja, ali ne pitaju se ništa pesnici i muzičari, a bogami ni narod…

Do sada kupljene ulaznice preko Efinity i Tickets servisa važe i za novu lokaciju. Kompletna šema sedišta i tribina ostaje ista.

Iz benda poručuju da će uskoro objaviti listu gostiju, sa kojima će “zajedno otpevati i otplesati koncert za pamćenje”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime