“Voda“… Pogledajte novi video singl borskog benda Poez11a

0
97
Poez11a/ Photo: Mikica Andrejić
Oglasi

Borski bend Poez11a predstavio je video singl pod nazivom “Voda” koji je ujedno i najava njihovog prvog studijskog albuma.

Okosnicu benda čine: Ivan Ilić (vokal, tekstovi, muzika, gitara), Željko Ljubić Piti (muzika, gitara), Jelena Ilić (violina), Vukašin Jelenković (klavir), Miloš Vojvodić (bubnjevi) i Filip Savić (bas).

Menart Srbija i Poez11a saradnju su počeli upravo pesmom “Voda”, čiji su autori muzike Željko Ljubić Piti, a teksta Ivan Ilić.

U snimanju singla svoj doprinos su dali i Darko Urošević na bubnjevima, Miroslav Užarević na basu i Andrej Maksimović na trubi. Pozadinske vokale je otpevala Natalija Stamenković, dok je Slobodan Radojković učestvovao kao snimatelj i gitarista.

Poez11a, Voda, cover/ Photo: Promo

Spot za numeru “Voda” uradio je dugogodišnji saradnik i prijatelj benda Vladimir Grčić.

Tokom godine možete očekivati i prvi studijski album grupe za čiju produkciju je angažovan poznati hrvatski muzičar, inženjer zvuka i muzičke produkcije Vedran Peternel (Darko Rundek, Dimitrije Dimitrijević,Igralom, kompilacije: “Zagreb Calling” i “Zvučni zid”).

– Kontaktirao sam Vedrana, poslao pesme i izneo naše planove. Vedran je pozitivno reagovao na predlog saradnje, tako da će sada biti producent na albumu, koji će se pojaviti tokom ove godine – izjavio je frontmen Ivan Ilić.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime