Više od euforije… Album koji je izašao pre samo nekoliko sati napravio haos na društvenim mrežama

0
137
The Tortured Poets Department, Tejjlor Svift
Oglasi

Izašao je novi album Tejlor Svift pod naslovom “The Tortured Poets Department”.

Pesme su se na streaming servisima pojavile tačno u ponoć po američkom vremenu, odnosno pre nekoliko sati po srednjeevropskom.

Kortni Lav dirnula gde se ne sme: Tejlor Svift je nebitna… potpuno je neinteresantna kao umetnik

Na albumu se nalazi 16 pesama (i još četiri bonus pesme, po jedna na četiri ekskluzivna vinilna izdanja), među kojima su i saradnje s Postom Maloneom i Florence and the Machine. Na pesmama je s Tejlor radio i Aron Desner iz The National kao i njen dugogodišnji saradnik Džek Antonof.

Iako su pesme izašle tek pre nekoliko sati, neke su već sakupile više od 100.000 pregleda. Čini se da je trenutno najpopularnija pesma “The Tortured Poets Department”, koja je već skupila više od 250.000 pregleda na YouTubeu. Na društvenim mrežama je, naravno, nastao haos. X je već pun reakcija.

 

 

 

 

Svift je ovaj album najavila na ovogodišnjim Grammy-jima u febbruaru.

Očekuje se da će album nedelji od izlaska ostvariti broj od 2 miliona prodatih primeraka, što bi moglo da znači da će ovaj album biti jedan od najuspešnijih svih vremena.

Tejlor Svift se pridružila Forbes listi milijardera kao prva muzičarka koja je na listi samo zahvaljujući pesmama i nastupima…

Ali tu nije kraj. Tejlor je za svoje fanove pripremila još jedno iznenađenje – objavila je 15 dodatnih pesama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

“To je iznenađenje. The Tortured Poets Department je dvostruki album. Napisala sam toliko poezije u poslednje dve godine i htela sam to da podelim sa vama, pa evo i drugog dela. A sada priča više nije moja – vaša je”, napisala je pevačica na Instagramu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime