Silente se vraćaju u Beograd… “Lovci na čudesa” 11. oktobra u Amerikani

0
96
Silente promo
Oglasi

Posle rasprodatog koncerta u sali Amerikana pre dve godine, sastav Silente vraća u Beograd u petak, 11. oktobra, kada će nastupiti u Domu omladine.

Pored Beograda, Silente će održati koncert i u Novom Sadu, u četvrtak, 10. oktobra, u SKCNS Fabrika. Oba koncerta su deo velike regionalne turneje benda, koja uključuje i njihov najveći koncert do sada, zakazan za 29. jun na stadionu Šalata u Zagrebu.

– “Kada će neki koncert u Srbiji?” je jedno od najčešćih pitanja koje primamo od fanova. Pa eto sada dva koncerta. Ne puštaj ni glas jer Silente stiže 10. oktobra u Novi Sad i 11. oktobra u Beograd. Dugo nismo svraćali, veselimo se vidjeti vas opet. Veliki pozdrav od cijelog benda! – poručili su članovi sastava Silente.

Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji po promo ceni od 1.800 dinara, nakon ćega će regularna cena ulaznica iznositi 2.000 dinara i 2.500 dinara za poslednji kontingent. Ulaznice za beogradski koncert se mogu kupiti na blagajnama Doma omladine Beograda, Štark Arene, TC Rajićeva i online na efinity.rs, dok se za novosadski koncert mogu naći na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona, kao i online na gigstix.com i tickets.rs.

Silente objavili singl i spot “Sve da ima neki način” i najavili peti album…

Silente se ističe kao jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova nove generacije, a koncerti u Beogradu i Novom Sadu prilika su za fanove da čuju presek cele karijere, s osvrtom na sva četiri studijska albuma na kojima su se našli hitovi poput “Terca na tišinu”, “Još jednom”, “Morski ljudi, morske žene”, “Neobranjivo”, “Čudna ili čudesna”, “Mene moje uši lažu”, “Poljubi me za kraj”, “Lovac na čudesa”, kao i aktuelni singlovi “Sve što treba znat o ženi” i “Sve da ima neki način”, koji najavljuju peti studijski album.

Koncerte Silentea u Beogradu i Novom Sadu organizuje Kontra u saradnji sa LAA.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime