Silente objavili singl i spot “Sve da ima neki način” i najavili peti album…

0
162
Silente promo
Oglasi

Hrvatski bend Silente objavio je novi singl “Sve da ima neki način”, koji je još jedan uvod u predstojeći novi album.

Muziku za novi singl potpisuje Tibor Karamehmedović, tekst Sanin Karamehmedović, dok je za audio produkciju zaslužan Nikša Bratoš. Pesma “Sve da ima neki način” je drugi singl sa nadolazećeg albuma, nakon prošlogodišnjeg “Sve što treba znat o ženi”.

– Bend se okupio u studiju u januaru ove godine s novim materijalom. Snimili smo pet novih stvari, a album ćemo dovršiti na jesen. Do tada planiramo objaviti nekoliko singlova od kojih je prvi pesma “Sve da ima neki način”. Zahvaljujemo celoj ekipi koja je učestvovala u ovom projektu i veselimo se sledećem snimanju. Veliki pozdrav svim našim fanovima! – poručuje Silente.

Novi singl prati i video spot, za čiju je produkciju zaslužan Filip Gržinčić. Spot je sniman na više lokacija, i to u Rijeci, u Roswell parku u Fužinama i u studiju u Zagrebu, a sve su vodili Gržinčić Creative Visuals.

Silente – Sve da ima neki način

Nakon prošlogodišnje “Sve sto treba znat o ženi”, koja je našla svoje mesto u top 20 nacionalne radijske liste singlova po emitovanju, “Sve da ima neki način” je drugi singl s nadolazećeg albuma koji je planiran za jesen.

Prilika da se novi singl čuje uživo su brojni koncerti sastava Silente koji će biti održani ove godine širom regiona, a neki od već objavljenih gradova su Podgorica, Banja Luka, Rijeka, Čakovec, kao i Zagreb gde će ovog leta održati najveći samostalni koncert u karijeri.

Silente se na muzičkoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom “Terca na tišinu” i albumom “Lovac na čudesa”. Dve godine kasnije objavljuju album “Neće rijeka zrakom teći”, a u 2018. najavljuju i svoj treći studijski album naziva “Malo magle, malo mjesečine”.

U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin. U 2022. godini objavljen je četvrti studijski album “IV” na kojem se nalaze singlovi “Mene moje uši lažu”, “Nikada ovako”, “Poljubi me za kraj”, “Idi”.

Novi singl “Sve da ima neki način” dostupan je na svim streaming servisima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime