Ups… Ted Nudžent od početka tvrdio da “ovo nije prava pandemija”, a onda je dobio Covid-19…

0
266
Oglasi
Ted Nudžent/Photo: YouTube printscreen
Ted Nudžent/Photo: YouTube printscreen

“Testiran sam. Pozitivan. Dobio sam to kinesko s**nje”, rekao je u svom stilu američki gitarista i pevač Ted Nudžent.

Kontroverzni muzičar  tvrdih desničarskih stavova izazvao je kritike zbog svojih izjava o pandemiji tokom posljednjih godinu dana.

Mark of the beast… Kanje Vest veruje da će nas vakcina za koronu – sprečiti da odemo u raj

Sad je u streamu na Facebooku, objavljenom 19. aprila, Ted Nudžent objavio da je pozitivan na virus.

– Svi su mi rekli da to ne bih smeo da priznam – rekao je. – Poslednjih deset dana imam simptome gripa. Mislio sam da umirem. Sjeban sam. Danas sam bio testiran pozitivno. Dobio sam to kinesko sranje. Imam zaglušenu glavu, bol u telu. Bože moj, kakva bol u dupetu. Doslovno sam jedva mogao da ispužem iz kreveta zadnjih nekoliko dana… Tako da sam danas službeno bio testiran na COVID-19 – izjavio je Nudžent.

Mik Džeger rezigniran: Sa antivakserima jednostavno ne vredi raspravljati…

Prošlog meseca Nudžent je privukao više kritika pošto je tvrdio da je službeni izvještaj o broju smrtnih slučajeva od korona virusa znatno veći od stvarnih smrtnih slučajeva.

– Tvrde da je petsto hiljada ljudi umrlo od COVID-19 – rekao je u ranijem streamu na Facebooku. – Sranje. Verujem da su medicinski istražitelji u svih 50 država radili u stilu: “Napisao sam smrtovnicu da je umro od gušenja, ali naterali su me da stavim COVID” ili “Pa, ovaj čovek je izboden nožem, ali naterali su me da upišem COVID” ili  “Ovog tipa je pregazio kamion sa šljunkom, ali naterali su me da upišem COVID-19” – tvrdio je nedavno Ted Nudžent.

On je takođe ranije rekao da će odbiti vakcinu protiv COVID-19:

– To je vakcina koja je odobrena za četiri meseca u porđenju sa svim sotalim vakcinama za koja su bile potrebne godine adekvatnog testiranja. Jeste li videli šta je u njoj?

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime