Nova odlična vest… I Lovefest će biti održan ovog leta

0
234
Oglasi
Lovefest, promo
Lovefest, promo

Posle mnogo iščekivanja, konačno stižu sjajne vesti. Prema izjavama zvaničnika i članova Kriznog štaba festivalsko leto će se ove godine dogoditi u Srbiji. Tako će se, posle jednogodišnje pauze, od 5. do 7. avgusta, publika Lovefesta ponovo naći pred svetskim zvezdama u Vrnjačkoj Banji.

– Veoma smo srećni zbog izjava i informacija koje stižu od zvaničnika države i verujemo da će, uz prave propisane mere, ovog leta biti moguće vratiti normalan život u Srbiji. Ovakva vest znači oporavak, ne samo za Lovefest, već i za kompletan turizam Vrnjačke Banje i regiona, ugostitelje, hotelijere i brojne druge privredne grane – poručuju iz organizacije.

Celebrate life… Ovo je vest koju smo svi čekali: EXIT sa publikom od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi

Ovako optimistične izjave sasvim sigurno su i plod višemesečnog zalaganja festivala da u okviru incijative Safe Events Serbia definiše četiri potencijalna scenarija koja vode ka normalizaciji života i vraćanju muzičkim događajima u našoj zemlji. Inciijativa je pokrenuta u cilju kreiranja posebnog i proverenog paketa mera, koje je moguće preduzeti kako bi u Srbiji bilo moguće organizovati događaje većeg formata.

Prema informacijama zvaničnika pristup festivalu biće omogućen svim vakcinisanim posetiocima, kao i onim posetiocima koji imaju antitela, dok će za sve ostale biti omogućen brzi antigenski test.

HL/Izvor: telegraf.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime