Mik Džeger rezigniran: Sa antivakserima jednostavno ne vredi raspravljati…

0
127
Mik Džeger/Photo: YouTube printscreen
Mik Džeger/Photo: YouTube printscreen

Frontmen Rolling Stonesa Mik Džeger je u svojoj novoj pesmi “Easy Sleazy” potkačio antivaksere i teoretičare zavere, a u intervjuu za magazin Roling Stone naveo je da je reč o ljudima sa kojima ne vredi raspravljati.

Mik Džeger i frontmen benda Foo Fighters Dejv Grol nedavno su iznenadili obožavaoce novim singlom “Eazy Sleazy”. Pesma je nastala tokom karantina uvedenog zbog pandemije koronavirusa, a Džeger se u njoj osvrnuo i na teorije zavere i antivakserski pokret.

MIK DŽEGER OBJASNIO ZAŠTO JE PRESTAO DA PIŠE MEMOARE: BIO JE TO DOSADAN I UZNEMIRUJUĆI PROCES, PA SAM VRATIO PARE IZDAVAČU

Legendarni roker izjavio je u intervjuu za Rolling Stone da je te stihove napisao nakon što su njegovi bliski prijatelji i članovi porodice počeli da veruju u teorije zavere.

– Imam prijatelje i rodbinu koji se upuštaju u te stvari koje su jednostavno iracionalne. Naravno, ne vredi razgovarati sa njima o tome. Dobili su ono u šta veruju i oni veruju u to. I nije važno šta ćete reći, oni će i dalje verovati u to. Tu racionalna misao ne funkcioniše – ocenio je Džeger.

ROB HALFORD POZVAO HEAVY METAL FANOVE DA SE ŠTO PRE VAKCINIŠU: UČINITE TO, JUDAS PRIEST JE SPREMAN DA IZAĐE NA SCENU ZA VAS…

Podsetio je i da se, kada je bio dete, umiralo od dečije paralize, a da je ta bolest kasnije iskorenjena upravo zahvaljujući vakcinama.

– Ta nesrećna deca su ili umirala ili ostajala obogaljena, i imao sam dosta takvih drugara. Da li biste radije dali svom detetu vakcinu ili da ostanu nepokretna? Ali ne možete se raspravljati sa tim ljudima. I tako sam došao do teorija zavere, preko antivaksera. To čak nisam ni pomenuo u pesmi, a verovatno je trebalo – zaključio je frontmen Rolling Stonesa.

HL/Izvor: n1info.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime