Underground nema alternativu… Nova pojačanja predstojećeg Festivala srpskog podzemlja

0
364
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Pred vama je lista novih potvrđnih bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem Festivalu srpskog podzemlja u novosadskoj Fabrici.

Putrid Blood/ Photo: Promo
Putrid Blood/ Photo: Promo

Putrid Blood su dobro poznato ime na domaćoj metal sceni, a na Festival srpskog podzemlja se vraćaju kao ponosni vlasnici novog u dugoočekivanog studisjkog albuma koji je pre nekoliko dana objavljen pod nazivom “Poslednji pozdrav”.

Hill/ Photo: Promo
Hill/ Photo: Promo

Hill su dvojac koji obitava u beogradskom podzemlju i jedan od retkih domaćih bendova koji na unikatan način miksa sludge psychedelic i doom zvuk.

First Flame/ Photo: Promo
First Flame/ Photo: Promo

First Flame, po mnogima udarna pesnica novosadske hardcore scene na Festivalu će predstaviti svoj dinamični i energijom nabijen hardcore zvuk.

Ashen Epitaph/ Photo: Promo
Ashen Epitaph/ Photo: Promo

Ashen Epitaph, veterani domaće death metal scene će ponosno predstaviti svoj najnoviji studijski album “The Formed Filth Enigma” i još jednom podsetiti sve prisutne da domaća death metal scena itekako ima šta da ponudi.

Gunsale/ Photo: Promo
Gunsale/ Photo: Promo

Gunsale će na Festival srpskog podzemlja doneti svoj beskompromisni i direktni rock zvuk sa kojim uvek propisno prodrmaju i protresu publiku.

Sa ovom objavom kompletirana je lista muzičkih izvođača koji će nastupiti na predstojećem Festivalu srpskog podzemlja 16. i 17. marta u SKCNS Fabrici.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime