NOVOSADSKE ROKERKE ROKAJU ŽESTOKO… Tri kapljice spotom “Girls” najavile debi album

0
304
Oglasi
Tri kapljice/ Photo: Facebook @3kapljice
Tri kapljice/ Photo: Facebook @3kapljice

Tri kapljice, ženski rok trio iz Novog Sada, objavile su singl i spot za pjesmu “Girls”.

Spot je premijerno emitovan u emisiji Bunt 28. februara, a neposredno posle emisije postavljen je na oficijani YouZube kanal benda. Spot potpisuje ekipa Illegal Production iz Novog Sada.

Ovim, trećim po redu,singlom, Novosađanke su najavile svoj debi album koji je kompletno snimljen i produciran u kultnom novosadskom studiju Do Re Mi. Album će tokom proleća objaviti Studentski kulturni centar Novi Sad (SKCNS).

Posle ulaska u finale Demofesta u Banjaluci i samo dva objavljena singla, bend je dobio priliku da leta 2017. čak dva puta nastupi na Exit festivalu. Jednom na Future shock stageu gde su imale jedan od dva najposećenija nastupa na ovoj bini tokom trajanja festivala, a drugi na Main stageu, gde su imale zadovoljstvo da svojim polučasovnim setom otvore jedno veče festivala.

Usledio je poziv i za nastup na Koncertu godine koji se tradicionalno održava u novosadskom Spensu, ali su zbog povrede ruke basistkinje benda bile prinuđene da ga otkažu. Pošto je ta povreda sanirana, bend će uskoro početi sa koncertnim aktivnostima, a planiraju da svoj prvi album koncertno promovišu širom regiona.

Evo i spota za poesmu “Girls”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime