“Ulice“ kao večita inspiracija… Zoran Veljković Kiza objavio novi album

0
303
Zoran Veljković Kiza/ Photo: Promo
Oglasi

Zoran Veljković Kiza je iskusni muzičar koji učestvovao u studijskom radu kao i na live svirkama mnogih poznatih sastava i izvođača sa ovih prostora (U škripcu, Patos, Madam Piano…). Takođe je sarađivao sa najpoznatijim beogradskim klupskim bendovima.

Nakon što je 2021. godine objavio album “Obale“ koji sadrži čak 17 pesama, ovaj vrsni muzičar pokazao je da mu inspiracije ne jenjava predstavivši novo izdanje “Ulice“ (Multimedia Music).

– Ulice, kao mesto odrastanja, zaljubljivanja, rastanaka, sastanaka, nalaženja mesta u društvu, večita su mi inspiracija, i uspomene… danas ljudi žive u nekoj spirali histerije i jedva da im se nešto i vidi kroz izraz… – kazao je Zoran Veljković Kiza i dodao da mu je to bio lajt motiv kada je razmišljao o konceptu albuma:
– Kao old school, da probam da neke događaje i karaktere opišem kroz muziku, sa prijateljima Fanarticima… Međutim, muzika je i zato magija, isprepletalo se kroz moju osnovnu ideju, pojavili su se karakteri i ambijenti iz davno prošlih vremena…Da li sam uspeo u tome, najbolje ce odgovoriti oni koji odvoje malo svog vremena i poslušaju album…

Kiza dodaje da je ovo izdanje snimio uz veliku pomoć pravih muzičkih dama, Ivane Jordan i Biljane Petković:
-One su bukvalno u realnom vremenu sve otpevale, sa pravom emocijom.

Album “Ulice“ dostupan je na svim relevantnim muzičkim platformama, a kao fizičko izdanje i može se kupiti u na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime