Twenty One Pilots otkrili da je trebalo da oni rade soundtrack za “Top Gun: Maverick”… Evo zašto ih je Tom Kruz otpustio

0
308
Oglasi
Twenty One Pilots/Photo: Ashley Osborn
Twenty One Pilots/Photo: Ashley Osborn

Još samo nekoliko nedelja ostalo je do premijere blokbastera “Top Gun: Maverick” a tokom nedavnog intervjua za KROQ 106.7’s Klein and Ally morning show, pevač benda Twenty One Pilots, Tajler Džozef, otkrio je da je njegov bend bio u kombinaciji da radi soundtrack za ovaj film, ali da ih je Tom Kruz otpustio.

Džozef je objasnio:

– Već sam počeo da radim sa osobom koja je bila zadužena za plasman muzike za novi “Top Gun”, koji je napisao novu pesmu za film, a onda je dođao Tom Kruz i – otpustio sve.

“TOP GUN: MAVERICK” U SRPSKIM BIOSKOPIMA OD 25. MAJA, ULAZNICE ZA PRETPREMIJERU VEĆ U PRODAJI

Kada su ga pitali koliko je daleko odmakao s muzikom u tom momentu, pevač je rekao:

– Video sam neke scene. Doveli su me i pokazali mi neke scene i delove scenarija, ali zapravo nisam ni stigao da počnem da pišem. Sve se dogodilo prilično brzo nakon što su me doveli da mi pokažu delove filma i objasne šta se traži od mene. Kasnije sam saznao da je stigla “veleprodajna zamena” – rekao je Džozef, aludirajući očigledno, na Lejdi Gagu.

OBJAVLJENA VODEĆA PESMA IZ NASTAVKA FILMA “TOP GUN”… LEJDI GAGA: PISALA SAM JE GODINAMA…

Tokom razgovora, domaćini su napomenuli da Twenty One Pilots livestream koncertni film treba da stigne u bioskope 19. maja, nedelju dana pre “Top Gun: Maverick”.

– To je jedini film koji može da govori o bilo kakvoj vrsti aviona ili pilota – našalio se pevač, dok je bubnjar Džoš Dan dodao da su baš zato uradili svoj streaming uživo, a Džozef je zatim prokomentarisao da je davanje naziva njihovom bendu Twenty One Pilots bilo deo njihovog “dugoročnog” plana jer su znali da će ih jednog dana otpustiti iz “Top Gun: Maverick”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime