Home»Film»“Top Gun: Maverick” u srpskim bioskopima od 25. maja, ulaznice za pretpremijeru već u prodaji

“Top Gun: Maverick” u srpskim bioskopima od 25. maja, ulaznice za pretpremijeru već u prodaji

4
Shares
Pinterest Google+
Top Gun: Maverick/press promo
Top Gun: Maverick/press promo

Svetski filmski hit “Top Gun: Maverick” pretpremijerno će biti prikazan 25. maja u odabranim bioskopima, a ulaznice za film koji je vredelo čekati više od tri decenije mogu da se kupe već od danas.

Ukoliko i vi osećate “potrebu za brzinom”, obožavate adrenalinske filmove ali i one koji bude nostalgične i posebne emocije, “Top Gun: Maverick” ne smete da propustite, jer ima sve nabrojano, ali i mnogo više od toga.

OBJAVLJENA VODEĆA PESMA IZ NASTAVKA FILMA “TOP GUN”… LEJDI GAGA: PISALA SAM JE GODINAMA…

Naslovnu ulogu i ovoga puta tumači Tom Kruz, a rame uz rame sa njim videćemo i neka stara, dobro poznata lica koja smo voleli u originalnom filmu. Dodatnu svežinu ovom filmu donosi nova, talentovana ekipa glumaca, predvođena sjajnim Majlsom Telerom koji tumači jedan od glavnih i veoma bitnih likova. Pored njega vredi istaći i Dženifer Koneli koja se fenomenalno uklopila i potpuno prirodno ušetala u ne tako običan život Pita Mičela.

TOM KRUZ JE IMAO “NEMOGUĆU MISIJU” ZA GLUMAČKU EKIPU FILMA “TOP GUN: MAVERICK”… EVO ŠTA SU MORALI DA URADE

“Top Gun: Maverick” je definitivno dostojan nastavak filma uz koji su odrasle generacije zaljubljenika u adrenalinske filmove. Prvi film pomerio je granice žanra i na mnogo nivoa uticao na savremenu kulturu, pa iz produkcije kažu kako veruju da će i ovaj nastavak oblikovati naraštaje koje dolaze a Pit Mičel ostati ono što je oduvek i bio – najbolji među najboljima.

O FILMU: 

Posle više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit “Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak “Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog “Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Posle pretpremijernih projekcija, “Top Gun: Maverick” na redovni bioskopski repertoar stiže 26. maja.

Previous post

Subota u Fabrici SKCNS... Berza vinila, promocija strip izdanja i koncert Obojenog programa

Next post

Ura, ura, Sepultura... šta da očekujemo od groove metal legendi na glavnoj bini Exita?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *