Toni Ajomi u novogodišnjoj poruci najavio novi solo album, ali i još neke zanimljive stvari…

0
337
Toni Ajomi/Photo> facebook@tonyiomm
Oglasi

Toni Ajomi, gitarista Black Sabbatha, otkrio je da se sprema da napiše i snimi novi solo album.

Metal gitaristi odabrali: Toni Ajomi odsvirao je najbolji riff svih vremena…

Muzičar je vest podijelio tokom gotovo osmominutnog videa “Novogodišnja poruka” na svom službenom YouTube kanalu 1. januara.

– Bila je ovo dobra godina za mene – rekao je Ajomi. – Pisao sam i snimao. Gradim novi studio, što mi je jako drago. Zapravo, studio je izgrađen i gotovo je spreman za rad; samo još čekam nešto opreme.

Toni Ajomi: Samo da mi ne ukradu telefon, imam na njemu četiri ili pet stotina dobrih, neiskorišćenih rifova

Izjavio je kako mu određena oprema kasni zbog rata u Ukrajini, ali da će u sledećih nekoliko nedelja biti spreman da započne rad na pisanju novog albuma.

Toni Ajomi o okupljanju Black Sabbath: Nikad ne reci nikad… već smo kršili obećanja

Osim toga, Ajomi je još jednom potvrdio da će albumi Black Sabbatha iz perioda Tonija Martina biti reizdani 2023. godine.

– Naravno, imaćemo box set Tonija Martina,i Kozija Pauela i Nila Mareja – objasnio je. – I radujem se tome, jer su mnogi pitali o tome. Hteli su da znaju kada će izaći. Napravili smo ih u nizu, ali ne možemo da objavimo sve zajedno; moraju da izađu u pravo vreme.

Toni Ajomi se “upoznao” sa novootkrivenim fosilom  koji je dobio ime po njemu… “Sreli su se” na mostu “Black Sabbath” u Birmingemu

– Onda imamo sve originalne stvari Sabbatha u box setovima, a zatim imamo i stvari Ronija Džejmsa Dia. Zatim će sledeća stvar biti materijal Tonija Martina i onda moje solo stvari – nastavio je Ajomi. – Dakle, opet će biti gužva. Ali super je. I lepo je raditi intervjue i razgovarati o tome šta smo uradili i svim ostalim stvarima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime