Svetlost me ubija… Šejn Mekgouan objavio da boluje od encefalitisa

0
337
ŠEjn Mekgouam/Photo: twitter screenshot
Oglasi

Šejn Mekgouan podelio je novogodišnju poruku obožavaocima i obavestio ih o svom zdravstvenom stanju. Pevač grupe The Pogues primljen je u bolnicu poetkom decembra zbog infekcije, ali je pušten kući na vreme za njegov rođendan na Božić i za proslavu Nove godine.

Šejn Mekgouan priznao: Mahao sam svojim ponosom vozovima koji prolaze, u nadi da će putnici misliti da sam Bono Voks

U video poruci koju je poslao iz svog doma, Šejn Mekgouan je rekao:

– Pozdrav prijatelji, sedim ovdje i bolujem od encefalitisa. Svetlost me ubija – rekao je objašnjavajući zašto nosi naočare za sunce u zatvorenom prostoru, – ali želeo sam da vam čestitam Novu godinu i Božić.

Mekgouan je nastavio, rekavši da želi ljudima “svu sreću ovoga sveta i svu ljubav. Srećan Božić i Nova godina, voli vas Šejn”.

Encefalitis je retko stanje koje uzrokuje oticanje mozga. Može biti opasno po život i zahteva pažljivo lečenje. Simptomi uključuju gubitak pokreta i poteškoće u govoru. Muzičaru je prošlog meseca dijagnostifikovana ta bolest, ali tada je dobio herpes zoster i infekcija mu se proširila na oko. Zbog toga je ostao u bolnici dve sedmice.

Kako je ludovao Šejn Mekgouan… Legendarni irski panker objavio knjigu “The Eternal Buzz And The Crock Of Gold”

Njegova supruga Viktorija Mej Klarke rekla je u decembru da misli da je njen suprug “pomalo frustriran” njegovim poslednjim boravkom u bolnici.

– Njega to jako frustrira – rekla je za The Irish Mirror, dodajući kako želi da izađe. Uprkos tome, Klark je uveravala obožavaoce da veruje da će se njen suprug oporaviti, rekavši im da se “ne brinu previše” i da je “sigurna da će Šejn biti dobro”.

Mekgouan je imao povremenih zdravstvenih problema tokom poslednje decenije, uključujući prelom karlice 2015. zbog kojeg je morao da koristi invalidska kolica i imao stalne poteškoće s kretanjem.

HL/izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime