Tibidabo nas vodi na “Glečere”… Užička indie rock ekipa objavila debi singl

0
309
Tibidabo/Photo: privatna arhiva
Oglasi

Tibidabo, užički indie rock bend, objavio je svoj prvi sing, pod naslovom “Glečeri”.

Tekst, muziku i aranžman za “Glečere” radio je Nemanja Valjarević, a iza interesantnog video spota stoji Natalija Grubor.

Tibidabo je nastao 2023. godine u Užicu, a čine ga Magdalena Stamenić (vokal), Nemanja Valjarević (vokal i gitara), Srđan Tomić (bubnjevi) i Matija Tasić (bas),

– Naziv benda nastao je na putovanju u Barselonu, kada smo išli na koncert RHCP-a. Između ostalog, u obilasku cele Barselone, najveći utisak ostavio nam je baš Tibidabo (brdo iznad Barselone sa crkva Sagrat Cor i avantura parkom park – nap.ur.), odakle se proteže cela panorama specifično formiranog grada – otkrivaju iz benda i dodaju da, posle singla “Glečeri”, imaju ambiciozne planove .

– Plan nam je da objavimo album, koji bi bio u sličnom duhu prvog singla, a očekujemo završetak istog do leta. Snimanje pesama je u procesu i težimo ka tome da prvi album dosegne do slušalaca celog regiona. Takođe, u narednom periodu planiramo brojne nastupe, koncerte i festivale, na kojima ćemo se prestaviti uz kvalitetnu muziku, zarazne melodije i dobru zabavu – samouvereno poručuje Tibidabo ekipa.

Pogledajte spot za “Glečere”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime