Pojavilo se pismo koje optužuje Rasela Brenda: Da li znaš kroz šta sam sve prošla zbog tebe…

0
294
Rasel Brend/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Jedna od četiri žene koje su glumca i voditelja Rasela Brenda optužile za silovanje. Sunday Timesu je ustupila pismo koje je slavnom glumcu napisala 2012. godine. Pismo će biti korišćeno u istrazi povodom ovih optužbi.

Sad je on na redu… Rasel Brend optužen za niz silovanja i seksualnih napada

Napisala je tada kako je tužna što mu je ikad verovala.

– Znaš li kroz šta sam prošla zbog tebe? Šta je moje telo prošlo? Moje emocije i telo okrenuli su se naglavačke. Uplašio si me tog 1. jula, mislila sam da bih u bilo kojoj situaciji bila dovoljno snažna da se borim s nekim. Ali kad je u pitanju neko koga poznaješ, ne očekuješ da će te staviti u tu poziciju. U potpunosti si me slomio – napisala je glumčeva žrtva u pismu.

– Znaš li koliko je bilo strašno kada te pogleda takav ludački pogled? Nisam videla čoveka punog ljubavi ispred sebe. Videla sam čoveka koji nije mogao da se kontroliše i kom je reč ‘ne’ bila više izazov nego zapovest – dodala je.

– Ovo pismo je za mene, kako bih ja prešla preko nekih stvari, ne za tebe – zaključila je.

Zavisnost od heroina, alkohola, hrane, seksa, slave… Iskrena ispovest Rasela Brenda

U intervjuu za Sunday Times rekla je da nije odmah prijavila komičara, jer nije htela da bude zaslužna za kraj njegove karijere.

Da podsetimo, Rasel Brend optužen je za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje četiri žene, prema zajedničkoj istrazi londonskog Sunday Timesa i Channel 4 Dispatchesa – a jedna od njegovih tužiteljki navodno je u to vreme imala samo 16 godina. Glumac sve optužbe negira.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime