Merilin Menson osuđen jer je izduvao nos snimateljki u lice…

0
93
Merilin Menson/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Američki muzičar Merilin Menson danas je osuđen na 20 sati društveno-korisnog rada i novčanu kaznu nakon što je priznao da je izduvao nos snimateljki u lice na koncertu u Nju Hempširu 2019. godine

Menson, čije je pravo ime Brajan Vorner, optužen je za dve prekršajne ​​tačke a priznao je samo optužbu za izduvavanje nosa u sporazumu o priznanju krivice sa tužiocima. Tužioci su odbacili drugu optužbu, u kojoj se navodi da je Menson pljunuo snimateljku, prenosi Asošiejted pres.

Odbaćen slučaj protiv Merilina Mensona iz “proceduralnih razloga”

Pevač je kažnjen sa nešto više od 1.400 dolara, a sudija je pristao da dozvoli Mensonu da kaznu služi društveno-korisnim radom u Kaliforniji. Menson mora da pruži dokaz o svom društvenom radu do 4. februara. Kako podseća AP, Menson je optužen po dve tačke za napad na snimateljku Suzan Fontejn, kada joj je prišao na bini, prislonio lice na kameru koju je držala, i na nju izduvao nos, i to u dva navrata.

Merilin Menson u kanalu: Prete mi smrću, uništili su mi karijeru…

Suzan Fontejn je izjavila da je to “najodvratnija stvar koju je ljudsko biće moglo da uradi”. Menson se na suđenju pojavio u crnom odelu i nosio tamne naočare za sunce. Tužilac Endru Livernoa rekao je da je to njegovo prvo krivično delo i da nije imao ranije dosijee.

Fontejnova nije bila prisutna na suđenju. Menson se prvobitno 2021. godine izjasnio da nije kriv, a njegov advokat je tada rekao da način snimanja koji koristi snimateljka obično izlaže snimatelje “slučajnom kontaktu sa telesnim tečnostima”.

Svi su gledali u Merilina Mensona, a nisu videli Brajana Vonera… Pogledajte trejler za dokumetarac “Phoenix Rising”, kompletnu ispovest Evan Rejčel Vud

Menson je postao poznat sredinom 1990-ih, koliko po izazivanju javnih kontroverzi, tako i po hit pesmama poput “The Beautiful People” i hit albumima kao što su “Antichrist Superstar” iz 1996. i “Mechanical Animals” iz 1998. Nekoliko žena tužilo je Mensona poslednjih godina zbog seksualnog i drugog zlostavljanja. Većina optužbi je odbačena ili je postignuto poravnanje, uključujući tužbu koju je podnela glumica iz “Igre prestola” Esme Bjanko.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime