“There’s Nothing but Space, Man!“… Engleski kantautor Sem Rajder predstavio debi album

0
292
Sem Rajder
Sem Rajder/ Photo: Promo
Oglasi

Engleski kantautor Sem Rajder prvo je fascinirao svoju publiku na platformi TikTok. Ubrzo je Ališa Kiz postala njegov fan a Space – Man je zatim svetu pokazao svoj talenat nastupom na ovogodišnjem Eurosong takmičenju predstavljajući Veliku Britaniju.

Uoči pomenutog takmičenja Sem je bio u Beogradu, što je bila prva poseta britanskog Evrovizijskog predstavnika Srbiji.

Oduševljenje Beogradom dovelo je Rajdera nazad pa je spot za jednu od numera,  tokom leta, snimio upravo u jednom od beogradskih studija.

Pesma “Living With You“ (with Sigala & David Guetta) postala je veliki klupski hit, Sem je leto proveo nastupajući na festivalima što je krunisano sjajnim performansom na manifestaciji “The Queen’s Platinum Jubilee“.

Sem Rajder
Sem Rajder/ Photo: Promo

Rajder je bio počastvovan pozivom od strane Dejva Grola i članova grupe Queen da nastupi na koncertu u čast preminulog bubnjara grupe Foo Fighters.

Singl “All the Way Over“ doveo ga je do objavljivanja debitantskog albuma “There’s Nothing but Space, Man!“ koji je upravo izašao.

– Ova godina za mene i moj tim bila je blagoslovena, puna pruženih prilika i ostvarenih snova. Tokom ovog perioda velikog angažovanja, rada i kreativnosti sva nagomilana energija sada je usmerena – vama, ljudima koji su najviše doprineli stvaranju tog “kovitlaca“. To je za nas velika čast. Puno hvala i nadam se da će te uživati u ovim pesmama – poručio je Sem Rajder.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime