The Cure za 30. godišnjicu objavili reizdanje albuma “Wish”…

0
400
The Cure/ Photo: AleX
Oglasi

The Cure, jedan od najznačajnijih bendova alternativne rock muzike, objavili su reizdanje svog kultnog albuma “Wish” iz 1992. Ovo reizdanje slavi tridesetu godišnjicu četrnaestog studijskog albuma benda.

Ono što je posebno za ovo reizdanje albuma je što sadrži 24 prethodno neobjavljene pesme, u rasponu od retkih i demo snimaka do alternativnih mikseva, ali i četiri pesme koje su ranije bile dostupne na ekskluzivnoj kaseti “Lost Wishes”, samo za kupovinu na upit.

Robert Smit jasan i glasan: The Cure neće svirati u Kataru

Album su remasterizovali Robert Smit i Majls Šovel u Abbey Road studiju.

Smitova želja već godinama je ponovno izdanje ovog albuma:

– Postoji strana albuma koju sam pomalo zaboravio, vrlo nežna, čežnjiva stvar koja je prilično lepa. Mislim da je pesma “Trust” jedna od najboljih stvari koje smo ikad napravili, odsvirana je s velikim osećajem, a “To Wish Impossible Things” još jedan je lep, melanholičan singl… zapravo bi to mogla da bude moja najdraža pesma na albumu.

The Cure uživo odsvirali novu pesmu, evo kako zvuči “A Fragile Thing”

Takođe je dodao da je u studijskoj kontrolnoj sobi sve zvučalo izvrsno, ali kako je bio previše zauzet sređivanjem predstojećih koncerata da bi pravilno nadgledao mastering. Bilo je prekasno da se učini bilo šta u vezi s tim, album je izašao, a oni su opet bili na putu oko sveta.

– Ovo me stvarno muči jako dugo. Trebalo je 30 godina, ali konačno, moja želja se ostvarila.

U nastavku poslušajte The Cure – “Wish”:

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime