The Boss boluje, ali ne miruje… Brus Springstin objavio novu pesmu “Addicted to Romance”

0
526
Brus Springstin/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Brus Springstin predstavio je “Addicted to Romance”, pesmu u kojoj gostuje njegova supruga Peti Skialfa, a napisana je za predstojeći film “She Came to Me”.

“Addicted to Romance” je klavirska pesma u produkciji Rona Anjela i Brusa Desnera iz The Nationala koja opisuje novu romansu na pravi Springstinov način, s naratorom koji obećava da će podeliti svoje snove sa svojom ljubavi i muzom, “slomljenom ćerkom iz susedstva”.

Gazda će malo da gazduje po kući… Brus Springstin zbog bolesti odložio sve koncerte u ovoj godini

Springstin je pesmu najavljivao na društvenim mrežama pre njezine objave, a stiže nedelju dana pre samog filma “She Came to Me” (koji bi trebalo da se pojavi 6. oktobra).

S En Hatavej, Piterom Dinklejjgom i Marisom Tomei u glavnim ulogama, u režiji Rebeke Miler, “She Came to Me” govori o frustriranom kompozitoru koji, uz podsticaj svoje terapeutkinje koja mu je postala supruga, traži novi izvor inspiracije kako bi izazvao kreativni pomak. Prema Mllerovoj, dobiti pesmu od Springstina za projekat bilo je svojevrsno ostvarenje sna.

– Stvarno volim Brusovu muziku – rekla je Miler za Variety. – Za kraj ‘She Came to Me’, hteli smo originalnu pesmu… Imala sam tajnu želju da bi to mogao da bude Brus, ali nisam smela da pitam jer sam smatrala da je to malo verovatno. Iskreno, bila sam malo stidljica.

Prvi službeni Brus Springstin Dan obeležen u njegovom Nju Džersiju

Srećom, kad je Desner čuo da je Springstin u razmatranju, pogurao je da dođe do saradnje.

– On me je nagovorio da pitam – bio je siguran da će se Brusu svideti film – rekla je Miler. – Pa sam mu prišla. Brus i Peti su na kraju pogledali film i, na moje oduševljenje, oboma se svideo! Bruse je rekao da će mu trebati nekoliko dana da vidi da li će mu išta doći za pesmu. Za divno čudo, ‘Addicted to Romance’ bio je rezultat. Kaže da ga je film inspirisao, što mi je velika čast.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime