Svi su gledali u Merilina Mensona, a nisu videli Brajana Vonera… Pogledajte trejler za dokumetarac “Phoenix Rising”, kompletnu ispovest Evan Rejčel Vud

0
233
Oglasi
Phoenix Rising/Photo: YouTube printscreen
Phoenix Rising/Photo: YouTube printscreen

Glumica Evan Rejčel Vud (34) tvrdi da ju je 53-godišnji muzičar Merilin Menson silovao na snimanju spota za njegovu pesmu “Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)” koja je izašla 2007. godine. Sada je progovorila o tom traumatičnom iskustvu u najnovijem hbo dokumentarcu “Phoenix Rising” i poručila da je ona “glas preživelih”.

“Ovde sam kako bih govorila o Brajanu Vorneru, poznatijem kao Merilin Menson”, govori Evan Rejčel Vud u trejleru dokumentarca, koji sadrži intervju sa njenim rođacima, a njena majka Sara Lin Mur (63) rekla je da je Menson ‘proučavao kako da manipuliše ljudima’ i nazvala ga ‘predatorom’.

TRENUTAK KADA MERILIN MENSON SILUJE GLUMICU EVAN REJČEL VUD ZABELEŽEN U SPOTU ZA “HEART-SHAPED GLASSES”?

“Svi su gledali u Merilina Mensona, a nisu videli Brajana Vonera”, rekao je glumičin brat Ajra Vud (37). Zvezda serije ‘Westworld’ 2018. godine pojavila se ispred Kongresa u znak podrške nacionalnom sprovođenju Zakona o pravima žrtava seksualnog nasilja, te je iznela svoje svedočanstvo o seksualnom zlostavljanju koje je pretrpela u prošlosti, ali ne navodeći ime slavnog pevača.

“Brojne žene čule su moju priču i tačno su znale o kome govorim”, rekla je Rejčel Vud, koja je otkrila da je reč o Merilinu Mensonu 2021. na Instagramu.

“Postala sam aktivistkinja boreći se za žrtve porodičnog nasilja i seksualnog napastovanja. Ne samo da su ljudi čuli naše priče, već su rekli – da, čujemo te, nešto se mora promeniti. Moramo se pobrinuti da se to nikome drugome više ne dogodi”, rekla je glumica u trejleru dokumentarca.

Evan Rejčel Vud je takođe otkrila da je tek nakon susreta s drugim žrtvama shvatila koliki je bio odjek njenih reči.

“Shvatila sam da je ovo bio prvi put da niko nije sumnjao, nije me ispitivao ili posramljivao, ovo je bio prvi put da me neko stvarno slušao. Pomislila sam kakav je ovo osećaj jer mi se svideo taj osećaj da mi veruju”, ispričala je glumica.

MENSONOVA BIVŠA U STRAHU: OSVETIĆE MI SE ZBOG SVEDOČENJA, PRETIO JE MOM SINU, OJAČAVAM PROZORE I VRATA…

Merilin Menson i Evan Rejčel Vud bili su u vezi od 2006. do 2011. godine, a opisala je i kako se dogodilo silovanje na snimanju spota.

“Nije bilo onako kako sam mislila da će biti. Radili smo stvari za koje mi ranije nisu rekli da ću morati da ih radim… Razgovarali smo o simuliranju scene seksa, ali kad su se kamere upalile, on je počeo stvarno da penetrira u mene. Na to nisam nikada pristala. Profesionalna sam glumica i bavim se ovim poslom ceo svoj život, ali nikada u životu nisam bila na tako neprofesionalnom setu”, rekla je Evan Rejčel Vud.

MENSON JE IMAO SOBU ZA SILOVANJA? NOVE OPTUŽBE PROTIV ČUVENOG MUZIČARA…

“Bilo je to potpuno haotično. Nisam se osećala sigurno. Niko nije pazio na mene. Bilo mi je to vrlo traumatično iskustvo. Nisam znala kako da se zauzmem za sebe ili kako da kažem ne jer sam bila istrenirana da se ne suprotstavljam već da samo odradim posao”, dodala je.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime