Slušali smo “Priče iz Depoa”… Održana beogradska promocija novog albuma Nikole Čuturila

0
471
Oglasi
Nikola Čuturilo/ Photo: Marija Tešić Fidelak
Nikola Čuturilo/ Photo: Marija Tešić Fidelak

Nikola Čuturilo Čutura sinoć je u klubu Black George u Beogradu predstavio svoj novi studijski album pod nazivom “Priče iz Depoa” (Lampshade Media).

Sa albuma već su se izdvojili video singlovi “Sanjam te” i “Lice ulice”, pored ove dve numere na izdanju se nalaze i pesme “Nosi se”, “Ne”, “Je suis tres fatigue”, “Slušaj me sine”, “Brzi voz”, “Pakao”, “More” i “Ne brini”.

Aleksandar Žikić/ Photo: Marija Tešić Fidelak
Aleksandar Žikić/ Photo: Marija Tešić Fidelak

– Ako ste čuli makar nešto sa novog albuma, ja vam sada neću reći ništa novo. Divno je što smo svi ovde večeras, jer ljudi kao Nikola zaslužuju da budemo ovde i pokažemo da nam je stalo do onoga što radi, a to što stvara, svakako vredi svaku pažnju – istakao je rok publicista, novinar i muzičar Aleksandar Žikić.

Kako je naveo, Čutura je godinama i decenijama prisutan na ovoj sceni sa razlogom, i svaka od pesama na albumu ima ono što se zove – razlog za pesmu, za svoje postojanje.

– Isto to ima i ovaj album, a da biste ga nazvali “Priče iz Depoa”, morate da imate neke priče koje ste sposobni da ispričate. Nikola je te priče ispričao na najbolji mogući način. Možda je ovo i njegov najbolji album u veoma žestokoj konkurenciji. Nikoli bih poželeo dalje uspehe i zadovoljstva, a svima nama više ovakvih albuma – zaključio je Žikić.

Zdenka Milanović/ Photo: Marija Tešić Fidelak
Zdenka Milanović/ Photo: Marija Tešić Fidelak

Ispred izdavčke kuče Lampshade Media prisutnima se obratila Zdenka Milanović i podsetila da je saradnja na novom albumu počela sa Čuturilom pre godinu i po dana, i da je to bio “veoma intenzivan rad”, posebno tokom perioda pandemije.

Lampshade Media je objavila digitalno izdanje albuma “Priče iz Depoa”, CD, a u planu je i vinil.

Zdenka Milanović najavila je i veće promocije i aktivnosti koji su u planu za sledeću godinu – koncerti i predstavljanje novih video singlova.

HL INTERVJU – NIKOLA ČUTURILO: LOŠI ĐACI ŽELE DA NAS PRETVORE U ROBOTE BEZ DUŠE, POTROŠAČE LOŠEG VAZDUHA…

Posle oficijelnog dela promocije, Nikola Čuturilo je sa svojom ekipom održao mini koncert na radost prisutnih prijatelja, novinara i kolega,

Na kraju koncerta Čuturilo je predstavio svoj bend: Goran Stojković (gitara), Blagoje Nedeljković Pače (bubnjevi), Darko Grujić (klavijature), Dejan Grujić (bas gitara) i Nevena Filipović Nensi (prateči vokal).

– Oni su svi nezamenljivi i najbolji, deo mojih ruku i tkiva. Da nije bilo njih, ne bi snimio ovakav album – rekao je Nikola Čuturilo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime