Senshi… Srpski ragga metal bend objavio novi spot, album i najavio turneju po Japanu

0
329
Senshi/ Photo: Damir Trnovac
Oglasi

Senshi, novosadsko-zrenjaninski ragga metal bend koji je već sa svojim debi albumom osvojio Japan, ovih dana objavio je svoj drugi po redu album “Rise Again“, novi singl i najavio još jednu turneju u zemlji izlazećeg sunca, koju će potom nastaviti i po drugim zemljama tokom ove godine.

Druga japanska turneja benda počinje u Osaki 14. aprila, posle čega slede nastupi u Nagoji i Tokiju 15. i 16. aprila.

Novi singl “Run Dem Over” možete pogledati na YouTube kanalu benda, dok ceo album “Rise Again” možete poslušati na gotovo svim streaming platformama.

Senshi je bend poznat i popularan u zemlji izlazećeg sunca još od svog osnivanja 2018. godine, kada su zahavljujući prvom singlu postigli veliki uspeh i bili na prvoj turneji u Japanu.

Reč je o grupi koja je stvorila jedinstvenu mešavinu ragga metala spojenog s tradicionalnim japanskim instrumentima.

Rise Again, album cover/ Photo: Promo

– Iza našeg uspeha stoji ogroman rad. Oduševljeni smo što ćemo se vratili u Japan nakon toliko čekanja – rekao je pevač Senshja, Adam Rakić i dodao:
– Mnogo truda, emocija i vremena smo uložili u novi materijal i jedva čekamo da to podelimo sa našom publikom u Japanu, a nadam se i šire.

Novi album “Rise Again”,  sadrži 12 kompozicija koje potpisuju Adam Rakić i gitarista Pavle Kirćanski. Devet od dvanaest pesama urađeno u saradnji sa raznim izvođačima, prevashodno iz Japana. Album je objavljen za japansku izdavačku kuću  Hi-PLY RECORDS.

“Run Dem Over”, poslednji singl s njihovog novog albuma je muzičko i vizuelno remek-delo koje sadrži krvave scene borbe sa zombijima koje podsjećaju na Evil Dead i filmove Roberta Rodrigeza.

Ekipu benda Senshi čine: Adam Rakić (vokal), Pavle Kirćanski (gitara), Branislav Pantić (bas) i Nebojša Durmanović (bubnjevi).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime