Rodžer Voters otkačio Marka Zakerberga: J**i se! Ova “cigla” neće biti u tvom “zidu”!

0
580
Oglasi
Mark Zakerberg, Rodžer Voters/Photo: YouTube printscreen
Mark Zakerberg, Rodžer Voters/Photo: YouTube printscreen

Ova “cigla“ neće biti u tom “zidu“, barem prema Rodžeru Votersu koji je na javnom forumu otkrio da je odbio “ogromnu“ ponudu Marka Zakerberga da koristi njegovu pesmu “Another Brick In The Wall II” u promotivnom filmu za Instagram.

Nekadašnji pevač legendarnog benda Pink Floyd pojavio se na posebnom događaju koji je bio deo kampanje za oslobađanje osnivača WikiLeaksa Džulijana Asanža, koji je uhapšen 2019. godine nakon što mu je ekvadorska vlada ukinula azil. Asanž je optužen za špijunažu i krađu tajnih američkih dokumenata.

PINK FLOYD RAT OPET BUKTI… VOTERS PRETI GILMURU: NAPISAO SAM MEMOARE, OTKRIĆU SVE TVOJE TAJNE

Dok je Voters sedeo tokom panela na sceni, pokazao je pismo osnivača Facebooka Marka Zakerberga u kojem je on zatražio upotrebu pesme “Another Brick In The Wall“ u filmu koji promoviše Instagram.


Voters se nije uzdržao da javno kaže svoje mišljenje:  – Dakle, to mi je poruka od Marka Zakenberga. Stigla je jutros, uz ponudu ogromne svote novca, a odgovor je – “Jebi se! Nema jebene šanse”.

Pevač je tada izjavio i da smatra da je zahtev samo još jedan primer njegovog “podmuklog pokušaja da preuzme apsolutno sve“.

Voters je tada prisutnima pročitao i deo pisma: “Želimo da vam zahvalimo što ste razmotrili ovaj projekat. Smatramo da su srž i osnovna emocija vaše pesme i danas toliko rasprostranjene i neophodne, da to zaista govori koliko je vaš rad bezvremenski”.

RODŽER VOTERS: AMERIKA U IME SLOBODE SEJE SMRT PO SVETU, AMERIČKI PREDSEDNICI SU SVI OD REDA RATNI ZLOČINCI

A onda je dodao ironično: “A ipak žele da ga koriste kako bi Facebook i Instagram učinili još većim i moćnijim nego što već jesu, tako da mogu da nastave da cenzurišu sve nas u ovoj sobi pa i vesti o Džulijanu Asanžeu”.

– Neću da budem deo ovog sranja, Zakerberg – nastavio je Voters i dodao –  Pitate se kako je ovaj mali šmokljan, koji je počinjao ocenjujući ribe sa “daćemo ovoj četvorku, a ova je užas, njoj ćemo keca”  – kako je jebote postao uspešan u bilo čemu? Pa ipak, evo ga, jedan od najmoćnijih idiota na svetu.

Izvor: loudwire.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime