Rod Stjuart, iskreno: Ne znam nijednu pesmu Eda Širana, teško će izdržati test vremena…

0
129
Ed Širan Rod Stjuart/Photo: Annie Leibovitz /screenshot
Oglasi

Iako je Ed Širan autor mnogih skorašnjih hitova, Rod Stjuart tvrdi da ne zna ni “Perfect”, ni “Thinking Out Loud”, ni “Bad Habits”.

To nije nemoguće, ali ako se uzme u obzir da se “Shape of You” vrtela u svakom kafiću, restoranu ili klubu u jednom trenutku, teško da mu je promaklo.

Rod Stjuart se iznenada javio u TV emisiju uživo i iskritikovao britansku vladu…

Ipak, u novom intervju, 79-godišnji pevač pričao je o trenutnom stanju u muzičkoj industriji i nagovestio da nove pesme njegovih kolega ne bi izdržale test vremena.

Pričajući o svojim omiljenim pesmama i o tome da li će se današnje pesme puštati za 50 godina, čuveni muzičar nije se uopšte suzdržavao.

– Sigurno da hoće. Volim onog, kako se zove… O, j*beno sjajno, Rode, Bravo. Britanac je, vrlo talentovan i njegove pesme će opstati. Hm… – rekao je Rod Stjuart.

“Da se o mom životu pravi film”… Rod Stjuart bi baš voleo film o sebi, a zna čak i ko bi ga glumio

Kada su ga upitali da li je mislio na Eda Širana, rekao je: – Ne Ed, ne znam nijednu njegovu pesmu – i dodao sočne psovke.

Posle nekog vremena, Rod Stjuart setio se da je mislio na pevača Džordža Ezru, za koga je rekao: – Mislim da piše zaista sjajne pesme. Dugo će biti tu.

Potom se nadovezao na početak svoje karijere i kakva je bila situacija kada su u muziku ulazili on i još neki danas legendarni muzičari.

– Mi smo tada bili hrabri da uđemo u muziku. Nismo znali kuda će nas to odvesti, ali izdavači su bili drugačiji, dali bi vam priliku. Ljudi sa kojima sam ja došao, Stonsi, Elton, mi smo svi ušli u muziku iz ljubavi. Novac i slava nisu uticali na to, više je u pitanju bila ambicija.

A onda je rekao kakva je situacija danas sa ljudima koji se bave muzikom.

– To se možda promenilo. Sada je više ‘Hajde da probamo da se bavimo muzikom. Ne moram ni da sviram dobro. Možda ću se obogatiti’. Slava dolazi pre svega. Klinci žele samo slavu.

Ed Širan mora da plati državi više od 40 miliona evra poreza…

Ovi komentari došli su nakon što je otkriveno da će Ed Širan ići u malo drugačijem smeru, jer će gostovati na novom albumu benda Cradle of Filth.

Da podsetimo, i jedan i drugi pevač gostuju u Beogradu ove godine, Rod Stjuart 17. maja, a Ed Širan 17. avgusta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime