“Da se o mom životu pravi film”… Rod Stjuart bi baš voleo film o sebi, a zna čak i ko bi ga glumio

0
313
Oglasi
Rod Stjuart/Photo: facebook@rodstewart
Rod Stjuart/Photo: facebook@rodstewart

Legendarni engleski muzičar Rod Stjuart otkrio je da bi voleo da se snimi film o njegovom životu i da bi na velikom platnu mogao da ga igra velški glumac Ris Ifans.

Muzičar koji je u januaru napunio 75 godina izrazio je želju da bude snimljen film o njegovom životu i karijeri. Nakon uspeha filmova o životima muzičara Fredija Merkjurija i Eltona Džona – “Bohemian Rhapsody” i “Rocketman” – Stjuart je uvideo da je dobar momenat i za njegovu priču. Napomenuo je da bi odličan izbor glavnog glumca bio Velšanin Ris Ifans kog pamtimo kao Spajkija u romantičnoj komediji “Notting Hill”.

– Čak se i moj sin ponudio da me igra na filmu jer je sličnost između nas dvojice neverovatna. Ako bi se film desio bio bih jako počastvovan, ali i ako od toga ne bude ništa i to je u redu – rekao je pevač gostujući u programu BBC Radio 2 i dodao:

DEKI PRORADILA VRELA ROKERSKA KRV… ROD STJUART I NJEGOV SIN SE POTUKLI S OBEZBEĐENJEM NA ŽURCI

– Moram nešto da vam kažem, onaj film o Frediju Merkjuriju je bio stvarno dobar. To je rokenrol. Mislim da bi bilo teško snimiti nešto bolje od toga, ali sam spreman da pokušam – naglasio je Stjuart aludirajući na “Bohemian Rhapsody” iz 2018. godine u kojem je pokojnog frontmena grupe Queen tumačio Rami Malek i osvojio Oskara za tu ulogu.

Hl/Izvor: direktno.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime