Robi Vilijams postao drugi najuspešniji muzičar u Velikoj Britaniji… odmah iza Pola Makartnija

0
490
Robi Vilijams - Lost, screenshot
Oglasi

Nova hit pesma “Lost” još jedna je raskošna numera britanskog pop muzičara Robija Vilijamsa u prepoznatljivom maniru, a u video spotu on se pojavljuje u dvostrukoj ulozi – igra samog sebe i voditelja televizijskog šou programa u kome gostuje.

Reflektivni stihovi pesme su specifično putovanje u prošlost, sa insertima koji u muzičkom spotu ističu najveće uspehe njegove 25-godišnje solo karijere.

Kompozicija “Lost” sa retrospektivnim stihovima, klavirskim deonicama i nežnim tonovima gudačkih instrumenata, čine ovo delo veoma posebnim za opus Robija Vilijamsa, nekada člana boys pop benda Take That.

Ekranizacija pesme – spot oslikava njegove trijumfalne nastupe uživo, gde spadaju i tri koncerta u Nebvortu (varošica u severnom delu Hertfordšajra, Engleska) leta 2003. godine, kada ga je gledalo 375 hiljada ljudi, kao i nastup na čuvenom britanskom festivalu Glastonbury i mnogi drugi.

Robi Vilijams se vraća u 1995. godinu: Tek sam napustio Take That, a imam znanje koje imam… evo šta ću da uradim

Retrospektivni album pod nazivom “XXV” izašao je u septembru ove godine i odmah zauzeo prvo mesto liste najboljih albuma u Ujedinjenom kraljevstvu.

To je njegov 14. album koji se našao na samom vrhu, što ga stavlja na drugo mesto muzičara sa najuspešnijim albumima svih vremena u Britaniji, pri čemu je ispred njega samo Pol Makartni.

Robi Vilijams priprema dva specijalna koncerta u londonskom Royal Albert Hallu, gde će svirati svoje največe hitove i poznate sving klasike, a snimci sa tih koncerata naći će se u filmu “Better Man”, autobiografskoj priči o njegovom životu i karijeri, čiji je reditelj Majkl Grejsi.

Robi Vilijams najboljeg prijatelja izvukao iz pakla droge…  Bio je tamo, zna kako je…

Da podsetimo, Vilijams je samo jednom gostovao u Srbiji i to 17. juna 2015. godine, kada je održao spektakl za pamćenje u Beogradu na Ušću.

 

 

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime