Remedy 16. maja u Novom Sadu… Promocija albuma “Ethiopian Mountains” u pabu Lazino Tele

0
261
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Beogradski bend Remedy, predvođen Nemanjom Kojićem Kojotom, forntmenom sastava Eyesburn, posetiće Novi Sad sredinom maja.

Povodom promocije albuma prvenca benda, koji nosi naziv “Ethiopian Mountains” Remedy će održati koncert u novosadskom pabu Lazino Tele u četvrtak, 16. maja.

Kao podrška na ovom koncertu, nastupiće novosadski stoner rock bend Northern Revival.

Nemanja Kojić/ Photo: Promo
Nemanja Kojić/ Photo: Promo

Remedy je sastav koji je nastao 2016. godine. Ovaj bend, pored Kojota čine: Igor Škoro (BandX, Sunshine) za bubnjevima i Ivan Petrović (Sharks Snakes and Planes) na bas gitari.

Sastav će tokom maja objaviti album “Ethiopian Mountains” u fizičkom i digitalnom obliku pod okriljem beogradskog Metropolis Recordsa.

Northern Revival/ Photo: Mihajlo Obrenov
Northern Revival/ Photo: Mihajlo Obrenov

Northern Revival je novosadski stoner/heavy rock/sludge bend koji je u januaru ovegodine objavio svoje novo izdanje “Electric Power Supply” za dve izdavačke kuće. Domaći Librarion Records je EP objavio na kaseti, a za digitalnu distribuciju se pobrinula međunarodna izdavačka kuća 1001Stoned.

Ovo je treće izdanje benda kome su prethodila “Mouth Full Of Dirt” (EP, Miner Records, 2015) i “Life Survival Tips” (album, Nocturne Media, 2016).

Northern Revival su: Petar Randelj (vocal), Aleksandar Rajić (gitara), Petar Kožuvara (bas) i Marko Čizmar (bubnjevi).

Početak koncerta zakazan je za 22:00 časa, a ulaznice po ceni od 400 dinara možete da nabavite u klubu Lazino Tele.  Na dan koncerta cena će biti 500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime