PENIVAJZ SE VRATIO U GRAD… Objavljen prvi trejler za horor “To: poglavlje 2”

0
611
Oglasi
It Chapter 2/Photo: promo
It Chapter 2/Photo: promo

Posle skoro dve godine horor koji je stvarno uspeo da zaplaši gledaoce dobija svoj nastavak.

Trejler za nastavak horor filma “To: poglavlje 2” (It: Chapter Two) objavljen je u četvrtak popodne, a samo je ta najava bila dovoljna da se gledaoci naježe.

U najavi vidimo sada odraslu Beverli, koju igra Džesika Čestejn (Molina igra, Interstelar), kako se vraća kući u kojoj je odrasla, samo da bi saznala da tu živi jedna od onih čudnih bakica od koje sve prolaze žmarci.

Običan razgovor veoma brzo postaje napet i nelagodan. Drama eskalira kada jeziva bakica ode po kolače (jer jezive bake uvek imaju kolače u rerni), a Beverli primeti poznato lice iz cirkusa kako je gleda sa požutele slike.

I bakica je niko drugi nego – Penivajz.

Nakon te scene, slede isečci iz filma u kojima vidimo kako članovi “Kluba gubitnika” izgledaju nakon 27 godina od radnje prvog dela “To”. Odraslog Bilija glumi Džejms Mekavoj (Podeljen, X-men:Apokalipsa), Majka – Isaija Mustafa (Klinika), a Ričija – Bil Heder (Subotom veče uživo).

Trejler se završava sa devojčicom koja iz nekog razloga šeta po kanalizaciji, a Penivajzovo lice izleće iz mraka.

Prošlo je skoro dve godine od kako je “To” postao horor film sa najvećom zaradom u istoriji žanra, skinuvši sa prvog mesta “Isterivača đavola” posle 44 godine.

Premijera ovog filma je u Americi zakazana za 6. septembar, što će reći da otprilike tada stiže i u naše bioskope.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime