Rambo Amadeus otkrio: Električnu gitaru zavoleo sam zbog Vedrana Božića, Bočeka i Točka

0
457
Oglasi
Rambo Amadeus/Photo: Kontra promo
Rambo Amadeus/Photo: Kontra promo

Rambo Amadeus otkrio je da su najzaslužniji što je zavoleo električnu gitaru kao instrument Vedran Božić iz grupe Time, Josip Boček iz Korni grupe i – Radomir Mihailović Točak.

RAMBO AMADEUS PORUČIO RODITELJIMA U SRBIJI: KAD BLEJITE U ŠUND, NEMOJTE OČEKIVATI DA ĆE VAM DECA UPISATI SORBONU…

Rambo Amadeus je na svojoj Ffacebook strani napisao da mu je, dok je učio da svira “gitaru kao adolescent, jedan od omiljenih komada” bila “Rokenrol u Beogradu” grupe Time.

“Tekst još znam napamet. Nije ni čudo, svi mi koji smo svirali gitare u to vreme smo sanjali o tome”, naveo je muzičar čije je pravo ime Antonije Pušić.

RAMBO AMADEUS: IZREKA “SJAŠI KURTA DA UZJAŠI MURTA” IZMIŠLJENA JE PRE VIŠE STOTINA GODINA ZA POTREBE TADAŠNJIH DESPOTIJA

Rambo Amadeus i njegov prateći sastav Pet Vinetua održaće 24. septembra koncert u Botaničkoj bašti “Jevremovac” u Beogradu, koji je najavio kao “muzički vremeplov od 1963. godine, kad je rođen, pa sve do daleke 2063”.

– Moje pesme su svedočanstvo i hronika vremena i društvenih događaja, ali jednako tako i pokušaj anticipacije budućnosti, gde nas izvesno čekaju ogromni ekološki izazovi, mnogo manje miroljubiva i gostoprimljiva prirodna sredina u kojoj ćemo morati da živimo – naveo je muzičar.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime