Proračunati rizik… Nova pesma Tejlor Svift će podeliti Ameriku

1
264
Oglasi
Tejlor Svift/Photo: YouTube printscreen
Tejlor Svift/Photo: YouTube printscreen

Tejlor Svift objaviće 31. januara svoj dokumentarac “Miss Americana”, a u njemu će se naći i pesma “Only the Young”, koja je žestoko politički obojena i u priličnoj meri vređa osećanja polovine Amerikanaca koji ne zastupaju njene stavove. Ipak, Tejlor kaže kako više ne želi da ćuti!

Taylor je doživela strahovit poraz na izborima u Tenesiju krajem 2018. godine, s obzirom da je kandidat kojeg je ona podržavala izgubio sa čak 300.000 glasova razlike, a analize su pokazale da ona uopšte nije inspirisala mlade da izađu na izbore i glasaju kako to ona želi. Ona ne krije da ju je to toliko potreslo da je tom porazu i posvetila “Only the Young”, za koju smatra da je sad idealan momenat da se objavi.

– Bila sam jako uznemirena zbog toga što su se ti izbori tako završili, naravno. Samo sam htela da napišem pesmu o tome. Nisam znala gde će ona završiti – kaže Tejlor a prenosi Fox News. – Mislila sam da će biti bolje da ona izađe u vreme kad je potrebno potpaliti neke političke vatre i možda inspirisati mlade da izgrade svoje poglede, izdvoje se iz krda i da osete da ne moraju da glasaju kao i ljudi iz njihovog grada.

Tejlor Svift/Photo: YouTube printscreen
Tejlor Svift/Photo: YouTube printscreen

Stihovi su u priličnoj meri uvredljivi za sve koji ne misle kao ona, jer se u njima kaže, “Uradili ste sve što ste mogli, ali igra je bila nameštena, sudiju su prevarili. Oni koji nisu u pravu misle da jesu, a mi smo bili nadjačani – ovog puta”.

Ovakve reči već donose Tejlor brojne negativne komentare, pre svega da je politički ostrašćena i da sugeriše da su izbori bili namešteni, iako za to nema nikakvih dokaza. Ipak, kako se ispostavilo, zvezde i pored svoje velike želje nemaju nikakav uticaj na izbore.

Ariana Grande, Keti Peri i brojne druge zvezde čvrsto su stajale na strani Hilari Klinton koja je ipak poražena od Donalda Trampa, a koji uz sebe nije imao nikakvu podršku te vrste. 

HL/Izvor: famoza.net

Oglasi

1 KOMENTAR

  1. Nije tačno da nije nikako inspirisala mlade da glasaju. Jeste li čuli za tkzv. Tejlor Svift efekat? Koliko je samo registrovanih glasova bilo manje od 24 sata od one njene političke objave…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime